PC ung kvinne hjemmekontor

Administrasjonsleder Misjonssambandet ung

Klar for å forandre liv med dine administrative ferdigheter?

Misjonssambandet ung vil bidra til at flere barn og unge får møte Guds kjærlighet, at flere får oppleve omsorg og får et verdig liv, og at alle som ønsker det får mulighet til å høre til i et fellesskap der de får utvikle sin relasjon til Jesus Kristus og får et engasjement for det globale oppdraget han har gitt oss. Som organisasjon er vi i vekst. Vi har nettopp tatt fatt på en ny tiårsstrategi, og de neste årene vil vi spille en avgjørende rolle i å utvikle barne- og ungdomsarbeidet i Norge i en ny tid. 

  

Vi søker nå:

Administrasjonsleder

Vikariat 100 % i ett år

   

Vi søker deg som vil ta en ledende rolle i videreutvikling av organisasjonen, som har sans for å bygge gode strukturer og systemer, og som er villig til å bruke dine administrative ferdigheter i oppdraget med å bygge organisasjonen vår og barne- og ungdomsarbeid i Norge - og til verdens ende. Du blir en del av lederteamet i organisasjonen, og jobber tett med alle ansatte for å realisere visjonen vår.  

Vikariatet har oppstart etter avtale høsten 2024, og senest 1.12.24, med varighet til 30.11.25. Nærmeste overordnede for stillingen vil være daglig leder i Misjonssambandet ung.

  

Aktuelle arbeidsoppgaver:

 • Være med og lede og utvikle arbeidet i organisasjonen gjennom oppfølging av ansatte, gjennomføring av felles møtepunkter og god informasjonsflyt.
 • Delta i planlegging og gjennomføring av arrangementer, ressurser og andre prosesser.
 • Personaladministrasjon og rekruttering
 • Ha oversikt over økonomien til organisasjonen, lage budsjett i samarbeid med styre og daglig leder, økonomirapportering til styret.  

 

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse på minimum bachelornivå (for eksempel økonomi, HR, administrasjon, ledelse). Relevant erfaring kan kompensere for dette.
 • Evnen til å lede team og prosjekter
 • Kan arbeide selvstendig
 • Ryddig, strukturert og overholder tidsfrister
 • Kjennskap til Misjonssambandet ung og erfaring fra barne- og ungdomsarbeid er en fordel, men ikke et krav
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

 

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandet sitt formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

Godkjent politiattest vil måtte foreligge ved ansettelse.

  

Vi kan tilby:

 • En fleksibel jobb med meningsfulle oppgaver i et godt faglig, sosialt og åndelig arbeidsmiljø
 • Muligheten til å være med å påvirke og utvikle arbeidet i organisasjonen
 • Lønn og arbeidsvilkår i samsvar med Misjonssambandets lønnsregulativ 

  

Arbeidssted: Misjonssambandet ung, Sinsenveien 25, Oslo

   

For spørsmål eller informasjon kontakt konstituert daglig leder i Misjonssambandet ung, Andreas Furnes afurnes@nlm.no / +47 934 64 520

   

Søknad, CV og referanser sendes per e-post: afurnes@nlm.no

    

Søknadsfrist: 31.8.2024

Tiltredelse: Etter avtale, senest 1.12.2024

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

  1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
  1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
  1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.