Ungdommer

Ung-arbeider - Misjonssambandet sørvest

Brenner du for kristent ungdomsarbeid?

Misjonssambandet sørvest søker deg som trives sammen med ungdom og som har et sterkt ønske om å viderebringe det beste budskapet til dagens unge. Arbeidsoppgavene omfatter alt fra regionale ungdomssamlinger til oppfølging av ledere til å jobbe strategisk med ungdomsarbeidet vårt.  

Misjonssambandet sørvest strekker seg fra Kvinesdal i sør til Eidfjord i nord. Vi driver et omfattende arbeid for alle aldre under visjonen «Verden for Kristus», med flere hundre små og store fellesskap, i tillegg til leirer og andre arrangement.  

  

Vi søker nå:

Ung-arbeider

I 100 % fast stilling.

  

Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av koordinering av Logosarbeidet og konfirmantarbeid, formidling, arrangere regionale arrangement, oppfølging av ungdomslag og ledere, strategisk arbeid.  

 

Kvalifikasjoner og egenskaper
Vi ønsker at du har utdannelse innen teologi, formidling/pedagogikk, ungdomskultur eller lignende. Du må selvsagt også ha noe erfaring med ungdom.

Du må like å være med ungdom og være villig til å oppdatere deg på ungdomskulturen. Arbeidsoppgavene krever at du kan jobbe både selvstendig og sammen med andre, strategisk og være en god organisator. Arbeidsoppgavene vil bli enklere om du er god på å skape relasjoner og engasjere andre.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

   

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandets formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

  

Kontorsted vil være på regionkontoret i NLM Sandnesporten, med mulighet for noe hjemmekontor. Stillingen har fleksibel arbeidstid, arbeid ettermiddag, kveld og helg på påregnes.

Stillingen krever godkjent politiattest.

  

Lurer du på om du bør søke, eller har du spørsmål om stillingen? Kontakt ungleder Kari Nordhus, knordhus@nlm.no, tlf 995 43 147.

 

Søknad, CV og referanser sendes på e-post til iindrebo@nlm.no, HR-ansvarlig Inger Line Indrebø.  

  

Søknadsfrist: 20.04.24

Tiltredelse: 01.08.24 eller etter avtale

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

    1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
    1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
    1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.