Illustrasjonsbilde

Barne- og ungdomsarbeider - Misjonssambandet nord

Vi søker barne- og ungdomsarbeider(e) i inntil 40 % stilling til Norges mest fantastiske landsdel! Stillingen kan deles om flere ønsker å søke sammen.

Misjonssambandet nord er en av 7 regioner i Misjonssambandet, og dekker området fra Saltfjellet og nordover. Arbeidet er spredt i hele det geografiske området med ulike kjerneområder og kontaktpersoner. Arbeidet i Porsanger består av flere barneklubber i samarbeid med Evangelisk barnemisjon, ungdomsklubb i Lakselv, misjonsforening med faste søndagsmøter og leirvirksomhet knyttet til Karalaks leirsted.

   

Misjonssambandet nord søker barne- og ungdomsarbeider(e) i vikariat i inntil 40 % stilling som kan flytte til Norges mest fantastiske landsdel. Stillingen kan deles om flere ønsker å søke sammen. Oppgavene er knyttet til et eksisterende barne- og ungdomsarbeid i Lakselv og omegn.

     

Vi søker nå:

Barne- og ungdomsarbeider(e)

til Region nord i til sammen 40 % stilling.

     

Arbeidet som barne- og ungdomsarbeider innebærer bl.a.:

 • Deltakelse i Barneklubb i Lakselv, ev. også i Billefjord og Børselv, i samarbeid med Evangelisk barnemisjon.
 • Ungdomsklubb på Misjonshuset i Lakselv.
 • Barne- og ungdomsleirer på Karalaks leirsted.
 • Koordinering og utvikling av Misjonssambandets virksomhet i området.

   

Kvalifikasjoner

 • Du er glad i Jesus og ønsker å gi nyhetene om Ham videre til andre, spesielt til barn og unge.
 • Du er selvstendig og fleksibel med tanke på arbeidstid, da mye av arbeidet naturlig nok er ettermiddag, kveld eller helg.

Om du har vært med å drive kristent arbeid eller har gått bibelskole/kristen folkehøyskole, er det en fordel, men på ingen måte et krav. Det viktigste er at du lever med Jesus og ønsker at flere skal bli kjent med han.

Vi ønsker å være fleksible med tanke på din utrustning og dine nådegaver hvis du søker, og vil legge til rette for at du får jobbe med den aldersgruppen du kjenner deg mest til rette med. Personlig egnethet vil bli vektlagt, og det er en stor fordel om du disponerer bil.

 

Det forutsettes at søker bekjenner den kristne tro, og kan identifisere seg med Misjonssambandets formål og verdier i samsvar med «Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband».

 

Lønn etter Misjonssambandets lønnsregulativ. Den ansatte inngår i staben til Misjonssambandet nord og blir med på personalsamlinger og andre aktuelle arrangement.

Ved ansettelse må det fremvises gyldig politiattest.

  

Spørsmål om stillingen kan stilles til ungleder Håkon Syrstadeng på telefon 91804680, hsyrstadeng@nlm.no.

  

Søknad med CV og minst  to referanser sendes NLM Region Nord, Sjøgata 28, 9300 Finnsnes, eller på e-post til hsyrstadeng@nlm.no

  

Tiltredelse: snarest, eller ved avtale.

Varighet: til 31. desember 2023, med god mulighet for forlengelse.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende

   

TIPS

Det går direktefly fra Oslo til Lakselv, og det er mulig å ta deltidsstudier eller nettstudier samtidig som en bor der. Sjekk gjerne www.utdanning.no/org/uit.no og uit.no. Sjekk også hjemmesiden til Porsanger, eller facebookgruppen «hva skjer i Porsanger» for å få innsyn i alt som skjer i området. Det er gode muligheter for å få jobb innenfor ulike yrkesgrupper hvis du har med deg noen nordover.

I Lakselv er det en liten misjonsforening med engasjerte misjonsfolk som på ulikt vis støtter og er en del av arbeidet og fellesskapet i området. Det er også stort engasjement for leirarbeidet. Ta gjerne kontakt ved spørsmål for avklaringer eller praktiske spørsmål.

Hjertelig velkommen til Lakselv, midt i Finnmark, for å bo og jobbe en periode – og kanskje lengre?

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

  1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
  1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
  1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.