To menn smiler mot kamera

Leirutvikler, Solbukta, Misjonssambandet øst

Misjonssambandet øst søker leirutvikler i 25 % fast stilling for Solbukta i Østfold.

Misjonssambandet øst driver arbeid i Viken, Innlandet, Oslo og tidl. Vestfold fylke. I tillegg til lokale misjonsfelleskap, drives det flere leirsteder, barnehager og skoler. Målet er å gi barn, tweens, ungdom og voksne muligheten til å bli kjent med Jesus, og vi jobber under visjonen «Verden for Kristus». Misjonssambandet øst har i tillegg følgende visjon:

Vi vil se: «Inkluderende og disippelgjørende fellesskap av mennesker i alle generasjoner, som deler evangeliet om Jesus»

   

Solbukta er et leir- og konferansesenter i den idylliske skjærgården i Øyenkilen ca 1 mil fra Fredrikstad sentrum. I dag brukes Solbukta året rundt til ulike arrangementer, leirer og er i utvikling og vekst. Det arrangeres julearrangement, konserter, bibelkvelder, Salmefestival, familieleir og ellers leirer for barn, tweens og ungdom.

   

Vi søker nå:

Leirutvikler for leirer på Solbukta

Fast stilling 25 %

Vi ser etter deg som har tanker og ideer for hvordan leirer kan bidra til å gjøre Jesus synlig og etterfulgt. Du har gjerne erfaring med barne- og/eller ungdomsarbeid og har et ønske om å gi evangeliet videre.

  

Arbeidsoppgaver

 • Konseptutvikling, organisering og gjennomføring av leirer for barn, tweens og ungdom på Solbukta.
 • Vil innebære å være noe med som leder på leir
 • Rekruttere og følge opp frivillige ledere til leir.
 • Knytte bånd mellom aktuelle fellesskap (hovedsakelig i Østfold) og leirarbeidet på Solbukta.

  

Ønskede kvalifikasjoner

 • Ønske om å dele Jesus med barn og unge.
 • Det er ønskelig med relevant utdannelse (eller underveis i studier) innen trosopplæring, pedagogikk, administrasjon eller annet. Annen relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning/studier.
 • Kreativ og løsningsorientert.
 • Liker å rekruttere og inspirere frivillige ledere.
 • Du samarbeider godt med andre, men er også selvgående.

  

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandet sitt formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

Alle som utfører oppgaver som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming skal fremvise politiattest (barneomsorgsattest), jf. Politiregisterloven §39.

   

Vi tilbyr:

 • Et meningsfullt arbeid for barn, tweens og ungdom.
 • Mulighet til å forme egen arbeidshverdag og til å kombinere med for eksempel studier.
 • Mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom kurs og veiledning i Misjonssambandet.
 • Lønn etter Misjonssambandets regulativ.

Nærmeste overordnet for stillingen blir ungleder i Misjonssambandet øst.

Arbeidssted: Det er ønskelig at den som ansettes bor eller bosetter seg i nærheten av der en skal jobbe.  

   

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen, eller ønsker mer informasjon? Kontakt ungleder i Misjonssambandet øst, Anna Lindbak Hørte, ahorte@nlm.no, tlf 47845252. Søknad med CV og referanser sendes til ahorte@nlm.no.

  

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Etter avtale

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

  1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
  1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
  1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.