En liten gulbuss foran en fargespragende buss

Reise og praktisk info

Fellesskap 19 nærmer seg og her er litt informasjon om reise til konferansen og annet som er greit å vite.

Ankomst

 

Adressen til Fjellhaug utdanningssenter er Sinsenveien 15, 0572 Oslo. Kommer du med fly er det enkleste å ta Flybuss FB1 (Majorstua) til Sinsen eller Rosenhoff, eller FB3 (Bekkestua) til Sinsenveien. Kommer du via sentrum er det enklest å ta trikk nr. 17 (Grefsen) eller Buss 31 (Tonsenhagen/Grorud) til Rosenhoff. Da er det kun 5-10 minutter å gå til Fjellhaug.

Når du ankommer Fjellhaug henvender du deg i resepsjonen og får registrert deg (og betalt), samt tildelt navneskilt. Lunsj lørdag, middag lørdag og lunsj søndag er inkludert i konferanseavgiften. I tillegg blir det salg av mat i kafeen på fredag kveld.

 

Overnatting

Overnatting sørger hver deltaker for selv. Det er ikke mulighet for overnatting på Fjellhaug, med mindre det er avtalt. Her kan du finne noen tips til steder i Oslo det går an å bo.

 

Program

 

I løpet av helga skal vi både ha en del fellesprogram, valgfrie seminar og workshops, og nettverkssamlinger. Første fellessamling blir på fredag klokken 19.00, og siste fellessamling blir søndag klokken 13.00. Oversikt over hele programmet kan du finne her.

 

Lørdag og søndag formiddag blir det nettverkssamlinger. I nettverkene samles vi ut i fra det engasjementet og den tjenesten vi har i våre fellesskap, og man melder seg på nettverk ved påmelding til konferansen. Flere synes at dette valget av nettverk var vanskelig, siden mange kanskje er engasjert på ulike plan og i forskjellige oppgaver.

Derfor er det også seminarer og workshops, der du har mulighet til å få med deg andre aktuelle temaer. Til seminarer og workshops er det ikke forhåndspåmelding, så her kan man velge fritt ut i fra mulighetene som finnes i programmet. Det blir også nærmere informasjon om dette på selve konferansen.