Handlegate i bazaar med mange folk

Men Jesus kjenner dem

Gud har store drømmer og ønsker for disse menneskene i millionbyene. De kjenner ikke Jesus, men Jesus kjenner dem.

Fem voksne utsendinger er nå på plass i Midtøsten og utgjør Misjonssambandets oppstartsteam i et nytt arbeid. Dette er en del av verden med svært lite kristen tilstedeværelse. Målet er ikke å bygge opp et tradisjonelt misjonsfelt, men å skape et nettverk av kristne vitner som kan nå lokalbefolkningen. Her er en lite «reisebrev» fra en av utsendingene. 

 

Han elsker dem

Vi ble boende akkurat to måneder i en svær storby her i Midtøsten. Rart at tiden kan gå så fort når man får et så lite, innsnevret, monotont liv. Vi laget oss raskt noen rutiner med skoletid og fritid, middagstid, lesetid, bønnemøtetid, helligdag på fredag, lørdag på lørdag og søndag som skole- og arbeidsdag.  

En dag gikk jeg i byen og lyttet til sangen «God of this city» mens jeg ba. Gud har store drømmer og ønsker for disse menneskene i millionbyene. De kjenner ikke Jesus, men Jesus kjenner dem. Han elsker dem, han er den levende, frelsende og allmektige Gud uansett. Det er et mektig budskap og oppdrag å være med på.  

 

Ser frem til gode relasjoner

Nå har vi kommet et steg videre og bor midlertidig i en leilighet i en mindre, men likevel stor by. Vi ber og leter etter det riktige stedet å bosette oss, og vi har forventninger om å få kontakt med mennesker.  

I går kom jeg og familien hjem etter en strandtur med fine steiner og glede over at to mennesker hadde snakket vennlig til oss. Kan dette være begynnelsen på noe mer? På en dypere, ekte relasjon? Vi så en av dem igjen i dag, mens vi var ute og kjørte.  

Her en dag skulle mannen min ta bussen hjem fra en reise, men det ble umulig, så han måtte ta fly. På flyturen ble han kjent med en person som kan være en stor brikke i et større bilde for å bygge et nettverk her. Denne mannen var også en troende, og han ville bli med oss i kirken på fredag.  

Hvordan dette utvikler seg, vet vi ikke enda – men vi har forventninger, og vi ber. Mange ber. 

  

Støtt arbeidet

TUSEN TAKK!

Din gave gir håp til folkegrupper som ikke har hørt julebudskapet.

Du kan også gi på kontonr. 8220.02.90131 eller på Vipps #11548

Merk innbetalingen med: JUL

Innbetalinger til gavekonto gir rett til skattefradrag hvis vi har ditt personnummer.

NB: Ikke skattefradrag på gaver gitt via Vipps.