Unge mennesker på joob

Ledige stillinger i NLM ung

NLM ung har flere spennende stillinger for deg som vil være med å jobbe med kristent arbeid blant barn og unge.

NLM ung er en nasjonal barne- og ungdomsorganisasjon som jobber for at flere barn og unge skal ha mulighet til å høre evangeliet om Jesus. Med på dette spennende arbeidet er det nå behov for flere som vil være med jobbe med ungdommer og lederutvikling, med arrangementet UL og med nettmagasinet vårt iTro.no. 

 

Prosjektleder UL

Inntil 100 % - Fast stilling

NLM ung søker Prosjektleder til UL i fast stilling, med fleksibel stillingsprosent.

UL (UngLandsmøte) er NLM ung sitt største arrangement. Det er en nasjonal sommerfestival for ungdom fra 15 år oppover. Vi drømmer om at UL skal være en festival som forandrer unge mennesker, og jobber for å legge til rette for nettopp dette.

Ungdomskonsulent

Inntil 100 % - Fast stilling

NLM ung har behov for flere personer som jobber inn mot Ungdomsarbeid og Lederutvikling. Vi lyser derfor ut en full stilling som Ungdomskonsulent, og har også et års vikariat på inntil 100 % ledig (se også ledig stilling Ungdomskonsulent/lederutviklingskonsulent)

Ungdomskonsulent/

Lederutviklingskonsulent

 Inntil 100 % - vikariat 1 år. 

NLM ung har behov for flere personer som jobber inn mot Ungdomsarbeid og Lederutvikling. 

Redaktør iTro.no

Fast stilling inntil 40 %

iTro.no er NLM ungs nettmagasin for ungdom. Ved utgangen av 2017 var det Norges tredje største kristne nettsted. iTro legger daglig ut nye saker for å gi påfyll i hverdagen.

iTro har behov for en ny idérik og dyktig redaktør som kan ta tempen på ungdomskulturen og lede arbeidet med iTro videre. Dersom det er ønskelig med større stilling lyser vi også parallelt ut stilling som ungdomskonsulent. Disse stillingene kan kombineres.

 

Søknadsfrist er 17. april på alle stillingene. 

Søknad, CV og referanser sendes per e-post til:

klilleaasen@nlm.no