Logo

Zoomertreff 2020

Digitalt Sommertreff 23.-26. juni erstatter sommertreffene på Drottningborg, Lundeneset, Sygna og Val. Det vil bli møter, aktiviteter og konkurranser, akkurat slik det pleier.

Til alle dere som gleder dere til Sommertreff 2020!☀️

Denne våren har ikke vært helt som den pleier, og det preger også sommerens arrangementer. For Sommertreff betyr det at vi har måtte gjøre noen endringer, og på grunn av de restriksjonene regjeringen har kommet med ser vi at vi dessverre ikke har mulighet til å gjennomføre et tradisjonelt Sommertreff i år 😢 MEN fortvil ikke!

Vi jobber nå med å gjennomføre Zoomertreff 2020, altså et digitalt Sommertreff🎉  Det vil bli møter, aktiviteter og konkurranser, akkurat slik det pleier. Vi håper også å få til noen lokale samlinger slik at vi ikke kun treffes bak en skjerm! Selvfølgelig vil vi miste mye av det som gjør Sommertreff til Sommertreff, men vi håper det kan være et lite plaster på såret. Vi håper så mange som mulig ønsker å være med, så hold av datoene 23. -26. juni. Mer informasjon kommer, så følg med. VI gleder oss til å se deg (bak en skjerm)!

Følg med her, på Facebook og Instagram for mer informasjon.

Tid: 23. - 26. juni 2020

Sted: i skyen

Lurer du på noe? Ta kontakt med Zoomertreffkoordinatoren: mnordhagen@nlm.no

Lokale zoomertreff

Zoomertreff på Hurdal Verk

Begrensa plasser! Vi arrangerer Zoomertreff lokalt på Hurdal Verk 23-26.juni! Det blir aktiviteter, streamede møter og god stemning i fire dager - alt innenfor trygge smittevernsregler!

 

Campus Tonstadli

Velkommen på "zoomertreff" campus på Tonstadli. Det blir aktiviteter, streamede møter og god stemning! Begrensede plasser!

 

Campus Holmavatn

Velkommen på "zoomertreff" campus på Holmavatn. Det blir aktiviteter, streamede møter og god stemning! Begrensede plasser!