Barn trekker i tau

Tweensleir høst, 5.-8. klasse

Velkommen til høstleir. Her blir det møter, aktiviteter ute og inne, mye lek og moro. En gjeng med ledere som gleder seg til leir og å treffe akkurat deg!

Ein leir på høsten består av møter, aktiviteter, lek og mye moro.

Det blir ute- og inneaktiviteter alt etter været.

På leir hører vi spennende fortellinger fra Bibelen, vi håper du får nye leirvenner, kiosken blir åpen og vi skal ha kosekveld med underholdning.

Pakkeliste:

Ta med:
Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med penger til kiosk, maks kr. 70,-.
Det vil være mulighet til å gi ei gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Ta ikke med:
Energidrikk, eksterne høyttalere, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledninger.

Vi ønsker at leirene våre skal være inkluderende, sosiale samlinger der vi ser hverandre, og bruker tid sammen. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirplassen eller leirsjefen. Barna får selvsagt ringe hjem om de ønsker det.

Pris kr 920,-

Leirklubbrabatt: kr 100,-. Medlemskap i leirklubben: kr 100,- pr kalenderår.
Prisen vil stige fra og med syv dager før oppstart av den aktuelle leiren

Det blir ikke tilbud om fellesreise til leiren. Foreldrene må ordne transport til/fra leiren.

Gi beskjed til oss dersom du har allergier, spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss og vi vil gjøre det vi kan for å legge til rette for deg!

Tidspunkt

Fredag 27. - søndag 29. oktober 2023

Adresse

Ytre Tysse 259, 5650 Tysse