Barn trekker i tau

4.-7. klasseleir

Hei. Vi vil gjerne invitere deg og dine vener på leir!

Velkommen på leir!

På leir får du opplevingsrike dagar fylt med mykje gøy. Vi har alltid med mange erfarne leiarar som gjer sitt beste for at deltakarane skal ha det bra. Kvar leir får eit eige preg, men noko er felles: -Spennande bibelundervisning tilpassa aldersgruppa – God og variert mat – Kjekke aktivitetar både ute og inne.

Ta med:

Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med pengar til kiosk, maks kr. 100,-.

Det vil være mulighet til å gi ei gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Ta ikkje med:

Energidrikk, eksterne høgtalarar, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna heller ikkje tek med mobiltelefon då vi har opplevd misbruk og tjuveri av desse ved tidlegare anledningar.

Me ynskjer at leirane våre skal være inkluderande, sosiale samlingar der vi ser kvarandre, og bruker tid saman. Difor frarår vi bruk av mobil på våre leirar. Deltakarane kan kontaktast ved å ringe leirsjefen. Barna får sjølvsagt ringe heim om dei ynskjer det.

Pris: Kr. 920,-

Leirklubbrabatt: kr 100,-. Medlemskap i leirklubben: kr 100,- pr kalenderår.

Prisen vil stige fra og med syv dager før oppstart av den aktuelle leiren

Gje beskjed til oss dersom du har allergiar, spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss og vi vil gjere det vi kan for å legge til rette for deg!

 

 

Tidspunkt

Fredag 2. - søndag 4. juni 2023

Adresse

6975 Skilbrei