Ungdommer tar en hig five på fotballbanen

Tweensleir Action Sommer, 5.-7. klasse - Sætervika

Har du planer for sommeren? Du er velkommen til actionfylt leir på Sætervika! Denne leiren er for deg som skal begynne i 5., 6. eller 7. klasse.

 

Velkommen til sommerleir

Ein leir på sommeren består av møter, aktiviteter, lek og mye moro.

Det blir ute- og inneaktiviteter alt etter været. Denne leiren blir vi enda mer ute enn på vanlige leirer. Hvis du melder deg på denne leiren kan du få velge to hovedaktiviteter som du får ekstra mye tid til på leiren, for eksempel fotball, fisking, turorientering med mer.

På disse aktivitetene har vi flinke ledere og vi kan garantere at du både får det moro og lærer mye nytt og nyttig!

På leir hører vi spennende fortellinger fra Bibelen, vi håper du får nye leirvenner, kiosken blir åpen og vi skal ha kosekveld med underholdning.

Vi er en gjeng med ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg!

 Pakkeliste:

Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med penger til kiosk, maks kr. 80,-.

Det vil være mulighet til å gi ei gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Ta ikke med:

Energidrikk, eksterne høyttalere, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledninger.

Vi ønsker at leirene våre skal være inkluderende, sosiale samlinger der vi ser hverandre, og bruker tid sammen. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirplassen eller leirsjefen. Barna får selvsagt ringe hjem om de ønsker det.

Pris kr 1320,-

Leirklubbrabatt: kr 100,- pr. leir. Medlemskap i leirklubben: kr 100,- pr kalenderår.

Prisen vil stige fra og med syv dager før oppstart av den aktuelle leiren

Det blir ikke fellesreise til leiren. 

Gi beskjed til oss dersom du har allergier, spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss og vi vil gjøre det vi kan for å legge til rette for deg!

Tidspunkt

Torsdag 4. - søndag 7. august 2022

Adresse

Ytre-Tysse 259, 5650 Tysse