Barn trekker i tau

Tweensleir med tur til Kvamskogen, 5.-7. klasse|

Sætervika, 12.-14. februar

Pris kr 880,-

Leirklubbrabatt: kr 100,-. Medlemskap i leirklubben: kr 100,- pr kalenderår.

Prisen vil stige fra og med syv dager før oppstart av den aktuelle leiren.

En leir på vinteren består av møter, aktiviteter, lek og mye moro.

På lørdagen blir det tur til Kvamskogen for heile gjengen. Da kan du velge mellom å stå i trekket, gå langrenn eller ake. Pris for heiskort og eventuelt leie av utstyr kommer i tillegg.

På leir hører vi spennende fortellinger fra Bibelen, vi håper du får nye leirvenner, kiosken blir åpen og vi skal ha kosekveld med underholdning.

Leiren slutter søndag kl. 15.00. Det blir ikke fellesreise på leiren.

Vi er en gjeng med ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg!

 

Pakkeliste:

Ta med:

Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med penger til kiosk, maks kr. 100,-.

Det vil være mulighet til å gi ei gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Ta ikke med:

Energidrikk, eksterne høyttalere, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledninger.

 

Vi ønsker at leirene våre skal være inkluderende, sosiale samlinger der vi ser hverandre, og bruker tid sammen. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirplassen eller leirsjefen. Barna får selvsagt ringe hjem om de ønsker det.

 

Gi beskjed til oss dersom du har allergier, spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss og vi vil gjøre det vi kan for å legge til rette for deg!

Tidspunkt

Fredag 12. - søndag 14. februar 2021

Adresse

Sætervika ungdomssenter, Ytre Tysse 259, 5650 Tysse