Lan weekend

LAN-weekend 8.-10. klasse Tonstadli

LAN weekend har blitt AVLYST!

Fan av gaming, og trives du aller best foran en skjerm? Går du i 8.-10. klasse? Da er denne weekend for deg! LAN weekend inneholder alt det et godt LAN skal inneholde og på toppen får du være med på samlinger hvor det blir delt fra Bibelen! Vi stiller med god mat og internett. Ta med PC, konsoll, nettverkskabel og skjøteledning og ellers det du trenger for å spille.  

Vi ønsker at dere skal få spille de spillene dere ønsker, den eneste begrensningen vi setter er at spillene ikke kan overskride 12 års aldersgrense.

Om du reiser alene eller får med deg venner, så er du hjertelig velkommen til ei uforglemmelig helg på Tonstadli. 

 

Priser;

Kr 1010,- 

Leirklubbrabatt: kr 100,- (t.o.m. 14 år). Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår.

Discord

Under leiren vil plattformen Discord (discord.com) brukes som møteplass for å chatte og snakke med hverandre under spillingen. Lederne kommer også til å være til stede på denne møteplassen. Etter leiren ønsker vi å bruke denne plattformen som et koblingspunkt mellom deltakere for å formidle blant annet informasjon om tilsvarende arrangement, bibelvers, spillehjelp etc.

For mer informasjon om Discord les her.

Smittervern Covid-19

Under arrangement vil vi følge gjeldende smittevernveiledere. Vi ønsker å minne om et par punkt i forkant av leiren;

1. Syke personer skal ikke delta på arrangementet

2. God hygiene

 

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på arrangementet du skal delta på. Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren.

 

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren som er relatert til korona blir ikke belastet, andre årsaker belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 28. - søndag 30. januar 2022

Adresse

Tonstadli ferie, kurs og misjonssenter Litleli 45 4440 Tonstad Tlf.: 38 37 74 80