Lan-Weekend

LAN-weekend 7.-10.klasse, Tonstadli

Velkommen på LAN weekend!

Påmelding starter 10. januar klokken 09.00

PROGRAM

 

Velkommen til LAN-weekend på Tonstadli. Hvis en helg med gaming, god mat, god stemning og gode ord fra Bibelen høres kjekt ut, er dette en leir for deg. Nytt for året er at vi får bruke det nye aktivitetsbygget til Tonstadli og dersom du går i 7.klasse er du også hjertelig velkommen.

Vi stiller med god mat og internett. Ta med PC, konsoll, nettverkskabel og skjøteledning og ellers det du trenger for å spille. Har du ikke utstyret du trenger, men ønsker å delta er du velkommen til å ta kontakt med Jarle på jlode@nlm.no, så prøver vi å ordne det. 

Vi ønsker at dere skal få spille de spillene dere ønsker, den eneste begrensningen vi setter er at spillene ikke kan overskride 12 års aldersgrense.

Om du reiser alene eller får med deg venner, så er du hjertelig velkommen til ei uforglemmelig helg på Tonstadli. 

 

Pris:

Med leirklubbratt: Kr. 1025

Uten leirklubbrabatt: Kr. 1125

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår. 

Leirklubben er for deltakere som er 3-14 år. En kan melde seg inn i leirklubben ved leirpåmelding. Det koster 100 kr pr kalenderår, og en får da 100,- i rabatt på hver leir en reiser på i region sørvest.

Regnestykket blir slik: Leiren koster 1125,-. Leirklubben koster 100,-. Du melder deg inn i leirklubben med å trykke at du godtar det og får da 100,- i rabatt på leiren, men så skal du betale kontingenten på 100,-. Da betaler du samme pris som full leir første gang, men da er kontingenten inkludert, og du får 100,- avslag på alle leirene til Misjonssambandet i region sørvest ut året. Leirklubben vil også da få frifondmidler som brukes til aktiviteter og lignende for å gjøre leirene best mulig for deltakerne. Anbefales.

NB; Arrangementet må forhåndsbetales i påmeldingen.

Blir det vanskelig å betale for arrangementet med en gang, ta kontakt med regionkontoret og vi hjelper med påmelding for e-faktura. 

Det koster å reise på leir, vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for at barn og unge får reise på leir. Ta kontakt med regionkontoret om det er aktuelt for deg eller noen du kjenner å søke om støtte til leir. Du vil da få tildelt en egen påmeldingslink fra oss. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 51 82 31 00 (man-fredag 09.00-14.00) eller epost sorvest@nlm.no.

Discord

Under leiren vil plattformen Discord (discord.com) brukes som møteplass for å chatte og snakke med hverandre under spillingen. Lederne kommer også til å være til stede på denne møteplassen. Etter leiren ønsker vi å bruke denne plattformen som et koblingspunkt mellom deltakere for å formidle blant annet informasjon om tilsvarende arrangement, bibelvers, spillhjelp etc.

For mer informasjon om Discord les her.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

 Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på arrangementet du skal delta på. 

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren blir belastet med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf.: 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 19. - søndag 21. april 2024

Adresse

Tonstadli ferie, kurs og misjonssenter Litleli 45 4440 Tonstad Tlf.: 38 37 74 80