Hovedinngang Solgry

Påskeleir 2. - 4. klasse

Avlyst grunnet korona viruset!

Vi har dessverre sett oss nødt til å avlyse denne weekenden grunnet koronaviruset!

Velkommen på leir

 

Pris:

Med leirklubbratt: Kr. 745,- 

Uten leirklubbrabatt: Kr. 845,- 

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår. 

Veldig kjekt at du vil reise på leir. På leiren skal vi høre spennende fortellinger fra Bibelen. I tillegg blir det leker både ute og inne, og vi håper du får noen nye leirvenner. Kiosken blir åpen og vi kommer til å ha kosekveld med underholdning.

Vi er en gjeng med ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg!

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta ikke med pc/nettbrett/smarttelefon/telefon o.l. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted. Trenger du å ringe hjem mens du er på leir, så ta kontakt med leirsjef/leder så vil de hjelpe deg med det.

Du kan også ta med penger til kiosk. Kiosken vil være åpen 1 gang. Vi anbefaler maks kr. 60,-

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren barnet ditt skal delta på. Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren.

Skulle det være spesielle grunner til at du tenker barnet ditt må ha med f.eks telefon, så ta kontakt med; leirsorvest@nlm.no i forkant av leiren, så vil vi formidle beskjed om dette til leirsjef. Dersom du har kontakt med barnet ditt som er på leir uten at lederne har ringt, ber vi om at du snakker med leirsjef før du evt. kommer og henter barnet ditt.

Vi tillater ikke bruk av energidrikker.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 3. - søndag 5. april 2020

Adresse

Solgry ungdoms- og misjonssenter Moldbrekkevegen 83 5550 Sveio