Hovedinngang Solgry

Tweens Vinterleir 5.-7. klasse

En helg proppfull med bare gøy

Velkommen til leir på Solgry!

Litt om leir på Solgry

Når du reiser på leir til Solgry, blir du møtt av et flott lederteam som ønsker deg velkommen og som ønsker at du skal få en fin leiropplevelse. På leir spiser vi god mat sammen, vi leker sammen, har aktiviteter og kanskje konkurranser sammen, synger og ler sammen, og sammen får vi høre fra Bibelen. 

På våre leirer kan du slappe av fra hverdagen, og kun kose deg sammen med nye og "gamle" venner. Velkommen til leir på Solgry.

Leirprogram blir publisert her, senest 2 uker før leirstart

 

Pris:

Med leirklubbratt: Kr. 805,- 

Uten leirklubbrabatt: Kr. 905,-

 

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår.  Leirklubben er for deltakere som er 3-14 år. En kan melde seg inn i leirklubben ved leirpåmelding. Det koster 100 kr pr kalenderår, og en får da 100,- i rabatt på hver leir en reiser på i region sørvest.

Regnestykket blir slik: Leiren koster 905,-. Leirklubben koster 100,-. Du melder deg inn i leirklubben med å trykke at du godtar det og får da 100,- i rabatt på leiren, men så skal du betale kontigenten på 100,-. Da betaler du samme pris som full leir første gang, men da er kontigenten inkludert, og du får 100,- avslag på alle leirene til Misjonssambandet i region sørvest ut året. Anbefales.

 

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til været som er meldt (sjekk været før avreise), innesko, vannflaske og masse godt humør! På tweensleirene kan en ha med mobil, men det vil bli gitt regler på leiren for bruken av de, og på enkelte leirer kan vi måtte samle de inn.

Ikke ta med: Nettbrett, PC og andre spillkonsoller. Det er ikke lov med energidrikk, parfyme, neglelakk/neglelakkfjerner.

Kiosk/kollekt: Kiosken vil være åpen en gang på lørdagen. En kan da bruke maks kr 100,-. Det vil også være mulig å gi kollekt til Barnas misjonsprosjekt på leiren.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Det er ikke lov med energidrikker.

På tweensleirene er det mulig å ha med mobiltelefon. Det er viktig at du snakker med barnet ditt om å følge reglene for mobilbruk som blir gitt på leirene. I noen tilfeller må vi samle inn mobilene. Om barnet ditt kontakter deg under leiren, og det er noe som er dumt, har hjemlengsel m.m, ønsker vi at du kontakter leirsjef med en gang, slik at vi får beskjed om dette. Det er aller helst ønskelig at barnet kontakter ledere og at vi kan få ringe hjem til dere.

Nedenfor står det noen regler for leirene, som vi ønsker at du snakker med ditt barn om før avreise.

Snakk med barnet ditt før de reiser på leir:

For at alle skal ha en best mulig leir, kan det være lurt å snakke med barnet ditt om god oppførsel på leiren. Det gjelder både vante og nye leirdeltakere.

-        Regler som blir satt skal følges

-        Respekter ledere, og følg beskjeder fra de

-        Respekter andre deltakere (feks. om de ikke ønsker besøk på rommet og ikke bank på dører og løp bort)

-        På noen leirer samles mobilene inn av ulike grunner som kan være vanskelig for deltakere å forstå. Snakk med de om dette.

-        Rommet en får tildelt skal behandles fint og alle på rommet skal være med å rydde det før hjemreise.

-        Når en reiser på leir, kan en bli plassert med barn en ikke kjenner fra før. Snakk      med barnet ditt om dette. Vi gjør så godt vi kan for at alle skal få hvertfall et av ønskene sine, og kontakter dere om vi ser det ikke lar seg gjøre.

-        Vi bruker sko/innesko i matsalen.

-        Energidrikker, parfyme og neglelakk/neglelakkfjerner er ikke lov

-        Ha det gøy og skap gode minner og vennskap

 

Faktura blir sendt på mail i etterkant av leiren om du ikke har betalt ved påmelding.

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren som er relatert til korona blir ikke belastet, andre årsaker belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ideèr til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 17. - søndag 19. februar 2023

Adresse

Solgry ungdoms- og misjonssenter Moldbrekkevegen 83 5550 Sveio