Påskevandring

Påskevandring Holmavatn 2021

Velkommen til en dag du sendt vil glemme! Ta med deg familien din, kohorten din, eller kom alene! Denne påskevandringen er for deg!

Påskevandring er en vandring der du går fra post til post og får del i påskens budskap! For få måneder siden feiret vi jul - Jesus ble født. Men hva skjedde med Jesus når han ble voksen? Hadde Jesus venner og hvilke type venner var de da det ble tøft for Jesus? 

Vi følger retningslinjer for smittevern og har derfor lagt de fleste postene ute i området rundt Holmavant. Dere må melde dere til gitt tidspunkt slik at vi ikke overstiger antall personer i gruppene. Møt for registrering 5-10 minutter før oppstart av vandring. Kle dere godt så slipper dere å fryse!

Selve påskevandringen er gratis, men det vil bli gitt mulighet til å gi en pengegave til barnas misjonsprosjekt  - Indonesia.

Det vil bli salg av pølser og hamburgere m/tilbehør i matsalen på Holmavatn etter endt påskevandring. Matsalget blir i den nyoppussede matsalen og dere vil få tildelt bord når dere kommer dit. Anbefaler alle å kjøpe lunsj/middag som en avslunting på vandringen, så slipper dere å tenke på det når dere kommer hjem!

Kiosken er selvfølgelig åpen!

Påmelding

Velg ønsket tidspunkt for påskevandringen. Du vil se i skjemaet du kommer til hvor mange ledige plasser det er på det tidspunktet. 

Viktig informasjon: Meld kun på en kohort per skjema!

LØRDAG SØNDAG
kl 11.00  
kl 11.30  
kl 12.00 kl 12.00
kl 12.30  
kl 13.00 kl 13.00
   
kl 14.30 kl 14.30
   
kl 15.30 kl 15.30
kl 16.00 kl 16.00

 

Smittervern Covid-19

Under arrangement vil vi følge smittevernveiledere. Det betyr at vi har begrenset plasser slik at vi skal kunne klare å holde 1 meters avstand til hverandre. Punkter som må tas hensyn til før ankomst til arrangement:
1. Syke personer skal ikke delta på arrangementet
2. God hygiene
3. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer når en ankommer leirplass
4. Ved symptomer på sykdom må deltaker forlate arrangement.