Julegaveweekend Holmavatn

Julegaveweekend 2.-4. klasse

Velkommen på leir!

Program Julegaveweekend 3.-5. desember

På julegaveweekend har vi møter, hobbyaktiviteter (julegaver), fri lek og mye moro.

Veldig gøy at du har lyst til å reise på leir! På julegave-weekend skal vi høre spennende fortellinger fra Bibelen. Vi skal også bruke mye tid på å lage julegaver. I tillegg blir det leker både ute og inne, og vi håper du får noen nye leirvenner. Kiosken blir åpen, og vi kommer til å ha kosekveld med underholdning.

Vi er en gjeng ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg på leir!

Pris

Kr 850,- med leirklubbrabatt

Kr 950,- uten leirklubbrabatt

Prisen inkluderer kr. 95 ,- i materiell.


Leirklubbrabatt kr 100,-. Kontingent leirklubben kr 100,- pr kalenderår.

 

Program finner du på denne siden ca. 2 uker før leirstart.

 

Pakkeliste julegaveweekend:

Ta med:

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Ta med en gammel t-skjorte/genser som tåler at en søler maling/lim på.

Du kan også ta med penger til kiosk. Vi anbefaler å kjøpe for maks kr. 60,- 

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.  

Ta ikke med:

PC, iPad og lignende, energidrikker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledninger.

Info til foreldre

Vi ønsker leirene våre skal være sosiale samlinger der vi ser hverandre, og bruker tid med hverandre. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirstedet eller leirsjefen.

Deltakerne kan også selv ringe hjem om de ønsker det. Dersom du har kontakt med barnet ditt uten at lederne har ringt, ber vi om at du snakker med leirsjef før du evt. kommer og henter barnet ditt hvis det lengter hjem eller har blitt syk.

For at fellesskapet på leiren skal bli mest mulig sosialt og kjekt for alle, så tillater vi ikke bruk av PC, iPad og lignende. Vi tillater heller ikke bruk av energidrikker.

Smittervern Covid-19

Under arrangement vil vi følge smittevernveiledere. Det betyr at vi har begrenset plasser slik at vi skal kunne klare å holde 1 meters avstand til hverandre. Punkter som må tas hensyn til før ankomst til arrangement:

1. Syke personer skal ikke delta på arrangementet

2. God hygiene

3. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer når en ankommer leirplass

Blir ikke disse punktene tatt hensyn til vil det bli gitt varsel, ved symptomer på sykdom må deltaker forlate arrangement.

 4. Grunnet retningslinjer rundt covid-19 kan det bli begrensninger av hvor mange deltakere det kan være på arrangementet. Om det blir endringer når det nærmer seg leiroppstart må vi derfor ha et forbehold om antall deltakere. Skulle vi være for mange i forhold til retningslinjer ved oppstart av arrangementet må vi da gi beskjed til dem som er påmeldt sist om at det ikke blir mulig å delta på arrangementet.

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på arrangementet du skal delta på. Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren.

Avmelding

Avmelding fra og meg 2 uker før leiren som er relatert til korona blir ikke belastet, andre årsaker belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.30) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 3. - søndag 5. desember 2021

Adresse

Holmavatn ungdoms- og misjonssenter Holmavatnet 272 4360 VARHAUG