Jul

Juleaktivitetsleir

Juleaktivitetsleir for deg som går på mellomtrinnet i 5.-7. klasse! Denne helgen skal det lages forskjellig julepynt og gaver, og det blir flere aktiviteter innendørs og i gymsal!

Så stas at har lyst til å være med på leir! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På leir får du høre om Jesus, blir kjent med nye leirvenner og treffer gøye ledere.

På juleaktivitetsleir på Evjetun blir det juleverksted og forskjellige aktiviteter både ute og inne. Du kan glede deg til pepperkakebaking, kreative aktiviteter, julegodterier og lek i aktivitetshallen til Evjetun. Vi skal høre spennende fortellinger om Jesus, det blir leirkveld med underholdning og åpen kiosk. Kanskje snusen kommer også?! 

Dette er en helg du ikke vil gå glipp av! 

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist er 9.november 2023
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Evjetun: Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje

Pakkeliste: Dynetrekk, putevar, laken, Bibel, toalettsaker, klær egnet til bruk i aktivitetshallen og juleverksted.

Pris: 815,- + materiell (aktiviteter) kr.80,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr. i årskontingent, og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kr i rabatt på hver av barne- og tweensleirene barnet deltar på i 2022. Ved årskiftet må man selv fornye medlemsskapet.

Tidspunkt

Fredag 17. - søndag 19. november 2023

Adresse

Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje