Gaming

Gamingleir

Vi erfarte stor pågang på gaming-leiren vår før jul og arrangerer derfor en til, og sier som sist: HJERTELIG VELKOMMEN! Påmeldingen åpner 10.november.

Er du 5.klassing eller eldre? Liker du å game, treffe nye venner, høre om Jesus og være på leir? Da er dette helgen for deg! Dette blir en knall-kjekk leir, hvor vi skal være sammen, spise god mat, ha samlinger fra Bibelen og game masse. Kanskje får du noen nye leirvenner og treffer gamle kjente, kanskje er det første gang du drar på leir? - uansett så er du hjertelig velkommen!

Vi er en gjeng ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg. Påmeldingen åpner 10.november - håper å se deg!

Fredag 3.februar er det innkvartering kl.: 18:00, og så spiser vi kveldsmat sammen før en bli-kjent - samling med andakt og leirens første gaming-runde. På lørdag er det frokost kl.: 09:00. Deretter er det bibelsamling og gaming frem til middag. Kiosken åpner etter middag, og så fortsetter vi å game etterpå. Kveldsmaten serveres 17:30, før en bibelsamling og leirkveld. De som vil game mer på kvelden kan det! Søndagen spiser vi frokost, pakker og rydder, og har en bibelsamling kl.: 10:00. Frem til middag kl.: 12:30 blir det også ulike uteaktiviteter. Leiren er over for denne gang i 13:30-tiden. 

Det kan tenkes at vi unntaksvis vil spille spill med 12års-aldersgrense. Kun spill som har gått igjennom sensuren, og kun sammen med ledere. 

Håper du får kost deg maks disse dagene!

Praktisk info: 

  • Påmeldingsfrist er 26.januar 2023. NB! Leiren kan fulltegnes før dette.
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Husk å gi god informasjon om eventuelle allergier og medisiner, samt andre behov lederne bør kjenne til. 
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen.
  • Adresse til Undeland Misjonsgård: Brattestien 559, 4588 Kvås

Pakkeliste: Bibel, sovepose, laken, putevar, toalettsaker og håndsåpe, uteklær som er egnet til vinteren og minusgrader, og det du ellers trenger for en leirhelg!

Tidspunkt

Fredag 3. - søndag 5. februar 2023

Adresse

Brattestien 559, 4588 Kvås