Far og sønn

Med far på leir

Hjertelig velkommen til en nydelig høstleir på Evjetun leirsted! Evjetun ligger idyllisk plassert like utenfor Evje sentrum, ca. en times kjøretur mot Setesdal fra Kristiansand.

Dette er en super leir for barn som ikke har vært på leir før, eller for barn som synes det kan være godt å ha ei trygg og kjent hånd å holde i i starten. Sammen blir vi bedre kjent med hverandre og med Jesus. Du blir invitert med på kjekke aktiviteter og fine bibelsamlinger. 

Leiren passer for barn fra 3 år og oppover. Det blir egne samlinger for fedre på kvelden. 

Far-begrepet er i denne sammenheng fleksibelt. Har du en tett og god relasjon til barnet, er du bestefar, onkel, fadder eller lignende, kan du fint fungere som reservepappa!

Fredag 21.oktober starter innkvarteringen kl.: 17:30, og kveldsmaten serveres kl.: 18:30 før første fellessamling kl.: 19:00.

På lørdagen er det frokost kl.: 09:00. Deretter blir det bibelsamling, aktiviteter, grilling og en misjonssamling før middag/varm kveldsmat kl.: 17:30. I 22-tiden inviteres fedrene til en egen kveldssamling. 

Søndag er avreisedag, med frokost kl.: 09:00, bibelsamling og utvask. Leiren avrundes med felles middagsmåltid kl.: 12:30.

Hjertelig velkommen!

Praktisk informasjon:

  • Påmeldingsfrist er 13.oktober 2022
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp ute å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Evjetun: Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje

Pakkeliste: Laken, putevar, dynetrekk, toalettsaker, Bibel og skrivesaker, uteklær

Pris: Voksen 1625,-

          Pr.barn 545,-  

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr. i årskontingent, og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kr i rabatt på hver av barne- og tweensleirene barnet deltar på i 2022. Ved årskiftet må man selv fornye medlemsskapet.

Tidspunkt

Fredag 21. - søndag 23. oktober 2022

Adresse

Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje