Juleglede

Julegaveleir for deg i 5.-7.klasse

Hjertelig velkommen til julegaveleir på Evjetun! Evjetun ligger idyllisk plassert like utenfor Evje sentrum, ca. en times kjøretur mot Setesdal fra Kristiansand.

Så stas at har lyst til å være med på leir! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På leir får du høre om Jesus, blir kjent med nye leirvenner og treffer gøye ledere.

På julegaveleir blir det juleverksted og forskjellige aktiviteter både ute og inne. Du kan glede deg til pepperkakebaking, kreative aktiviteter, julegodterier og lek i aktivitetshallen til Evjetun. Vi skal høre spennende fortellinger om Jesus, det blir leirkveld med underholdning og åpen kiosk. Kanskje snusen kommer også?! 

Dette er en helg du ikke vil gå glipp av! 

Fredag 18.november er det innkvartering fra kl. 17:30, med kveldsmat en time etter. Resten av kvelden kjører vi en gøyal bli-kjent - kveld med leker og sprell, før første bibelsamling. På lørdagen er det frokost 08:30, og deretter bibelsamling, ulike aktiviteter, grilling, kiosk og middag. På kvelden er det ny bibelsamling og underholdningskveld. Leirens siste dag starter med frokost kl. 09, og så bibelsamlig, rydding og middag kl. 12:30. Leiren er ferdig ca. 14:00. 

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist er 10.november 2022
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Evjetun: Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje

Pakkeliste: Dynetrekk, putevar, laken, Bibel, toalettsaker, klær egnet til bruk i aktivitetshallen og juleverksted.

Pris: 780,- + materiell (aktiviteter) kr.70,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr. i årskontingent, og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kr i rabatt på hver av barne- og tweensleirene barnet deltar på i 2022. Ved årskiftet må man selv fornye medlemsskapet.

Tidspunkt

Fredag 18. - søndag 20. november 2022

Adresse

Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje