Bållys i mørket

Nyttårsfestivalen

8. trinn - 3. vgs

Bli med på Nyttårsfestivalen 2024!

Tidenes nyttårsfeiring??

 

Endelig er ventetiden over! Årets utgave av Nyttårsfestivalen går av stabelen 29. desember 2023 til 1. januar 2024. Vi håper at nettopp DU er klar for en nyttårshelg fylt av turneringer, boblefotball, seminar og kveldsmøter, ville aktivteter, deilig mat, godt fellesskap, og vanvittig god stemning! Ta med deg en venn eller ti og meld deg på!!

Nyttårsfestivalen er for deg som går på ungdomsskolen eller videregående. Vi skal bli godt kjent gjennom en gøy helg med masse aktiviteter og viktig fokus på Jesus. I år skal vi ønske det nye året velkommen på Solbukta, utenfor Fredrikstad!

En god gjeng av engasjerte og flinke ledere er klare til å bruke nyttårshelgen 2023 til å henge med deg! Ta med deg vennegjengen, en kompis, ungdomslaget eller bare kom som du er! Alle er hjertelig velkomne!

 

Overnatting

Vi skal sove på internatrom. Hvis du ønsker det er det mulig å skrive opp 2-3 navn på folk du ønsker å dele rom med i påmeldingen, så gjør det vi kan for å oppfylle de ønskene. Ta med alt av sengetøy.

 

Mat

Alle måltider er med i prisen. I tillegg kommer vi til å åpne kiosk, så ta gjerne med penger til det.

 

Transport

Vi legger opp til fellesreise med tog fra Oslo S og henter på Fredrikstad stasjon. Om du melder deg på fellesreise vil du få beskjed like før jul om møtepunkt på Oslo S. Noen ledere der som blir med på turen. Togbilletten ordrer du selv.

 

Spørsmål til festivalsjefen?

Når det nærmer seg festival, sender vi ut deltakerbrev. Der kommer pakkeliste, tips og triks og annen informasjon. Har du spørsmål som gjelder Nyttårsfestivalen 2024, påmeldingen eller lignende, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med festivalsjef Johannes Braut på e-post, jbraut@nlm.no.

Ingen spørsmål er for store eller for små!

 

Priser:

Festivalklubbmedlem: 1.690,-

Ordinær pris: 1.790,-

  

Påmeldingsfrist: 30.11.2023

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regler for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

 

OBS! Finner du ikke bekreftelsesmailen for påmeldingen din - sjekk søppelpost.

Tidspunkt

Fredag 29. desember 2023 - mandag 1. januar 2024

Adresse

Solbuktaveien 33 1621 Gressvik