UF2023 nettplakat

Ungdomsfestivalen

7. trinn - 3. vgs

Velkommen til Ungdomsfestivalen 2023

Vårens råeste festival

Endelig er ventetiden over! Årets utgave av Ungdomsfestivalen går av stabelen 26.-28. mai 2023. Vi håper at nettopp DU er klar for en helg fylt av turneringer, bading, boblefotball, bibeltimer og kveldsmøter, deilig mat, godt fellesskap, og vanvittig god stemning! Ta med deg en venn eller ti og meld deg på!!

 

Ungdomsfestivalen er for deg som går i 7. trinn på ungdomsskolen og opp til og med 3. klasse på videregående. Vi skal bli godt kjent gjennom en gøy helg med masse aktiviteter og viktig fokus på Jesus.

Vi skal være på Fangekasa Misjonssenter i vakre Aremark, Østfold. Der er det møtesal, overnattingshytter, badeplass, spisesal og flotte uteområde.

En god gjeng av engasjerte og flinke ledere er klare til å bruke pinsehelgen 2023 til å henge med deg!

 

Overnatting

Når det kommer til overnatting, har man tre valg. Man kan sove i (1) hyttene som er på leirstedet. Da blir man fordelt i grupper på de ulike hyttene. Her kan du skrive en eller to som du gjerne vil bo sammen med under festivalen, så prøver vi å ta hensyn til det. Vi satser på godt vær, så man kan også ta med eget (2) telt og sove i det alene eller med andre. Også her vil kun personer av samme kjønn dele sovested. Dersom noen av deltakerne har (3) campingvogn med fast plass på Fangekasa, vil det være mulighet for å sove der.

Velg det alternativet som passer best for deg. Det blir kjempestemning uansett. Sover man i telt eller i campingvogn blir prisen for helgen uten hytteleie.

Mat
Alle måltid er inkludert i prisen. I tillegg kommer vi til å åpne kiosk, så ta gjerne med penger til det.

 

Transport

Vi legger opp til at de som ønsker det kan være med på fellesreise med tog. De som registrerer i påmeldingen at de blir med på turen, vil få beskjed om et avtalt møtepunkt på Oslo S, og det vil være ledere som møter dere der.

Slik togene er planlagt nå vil det være avgang fra Oslo S til Halden stasjon kl. 16:10. Vi gir beskjed nærmere pinsen om det blir endringer på dette. Alle er selv ansvarlige for å kjøpe togbillett for denne turen. I påmeldingen velger du hvilken stasjon du blir med toget.

 

PRISER:

Hytte: 1.300,-
Egen campingvogn eller telt: 1.100,-

Festivalklubb 

Festivalklubben gir deg rabatter på Ungdomsfestivalen og Nyttårsfestivalen

  • Medlemskapet medfører ingen forpliktelser for medlemmet ut over å betale 100,- i årskontingent (følger kalenderåret). Kontingenten er inkludert i deltakerprisen og betales sammen med leiren.
  • Medlemskapet gir kr 100,- i rabatt på hver av leirene medlemmet deltar på i løpet av det året.
  • Medlemskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt året etterpå.
  • Medlemskapet gir ikke andre rettigheter enn rabatt på leirprisen.

 

Informasjon

Følg Ungdomsfestivalen på Facebook, eller søk opp @ungdomsfestivalen på Instagram. Begge disse stedene vil det komme jevnlig info og oppdateringer, og etter hvert også program for festivalen. Deltakerbrev blir sendt på mail til alle som er påmeldt i forkant av festivalen.

Hvis du har noen spørsmål kan du sende en mail til festivalsjef Johannes Stubhaug Braut på jbraut@nlm.no.

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regler for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Fredag 26. - mandag 29. mai 2023

Adresse

1798 Aremark