Utsnitt NÅF-grafikk 2022-2023

Nyttårsfestivalen 2022/2023

8. trinn - 3. vgs

Nyttårsfestivalen er en kristen festival for ungdom fra 8. klasse, til og med 3. vgs. Festivalen finner sted på Hurdal Verk Folkehøgskole 29. desember 2022 – 1. januar 2023.

Hurdal Verk Folkehøgskole ligger en liten time utenfor Oslo. Der har vi tilgang til flott vinterlandskap, blant annet Akershus største alpinanlegg. Vi skal kose oss sammen, og vi håper at Nyttårsfestivalen kan være en festival der Jesus står i fokus.

Dagene på festivalene går til bibeltimer, uteaktiviteter, og mye annet kos. Kveldene brukes rundt peisen, sammen på møter, og på happenings som vi ikke kan avsløre her...

Ta med deg vennegjengen, en kompis, ungdomslaget eller bare kom som du er! Alle er hjertelig velkomne!

 

Aktiviteter

Nyttårsfestivalen har ønske om å tilby et godt aktivitetstilbud. Derfor har vi med oss mange dyktige og engasjerte ledere som skal være med å jobbe for at du trives. I år kan vi tilby blant annet gymsalaktiviteter, slalombakke, peiskos og kreativt.

Følg med på Facebook (@Nyttårsfestivalen) og Instagram (@nyttaarsfestivalen) for oppdateringer om videre info av aktivitetstilbudene deltakerne har på årets festival, og også andre spennende nyheter og informasjon som det kan være lurt å få med seg.

 

Konkurranser i forkant av festivalen

I år har vi tenkt å utfordre deg, som deltaker, til å ta med deg så mange du klarer på festival. Tanken er som følger; hvis du klarer å få noen til å melde seg på festivalen, så må disse menneskene skrive ditt fulle navn i boksen i verveboksen når de melder seg på.

For hver deltaker som skriver ditt navn i "vervet av" eller i infoboksen, vil du få et "lodd", i en senere trekning av en spennende gevinst som røpes litt senere i høst.

I tillegg vil deltakerne som har meldt seg på innen 15. november og 1. desember være med i trekningen premier.

 

Felles togreise

Vi ordner transport fra og tilbake til Eidsvoll Verk togstasjon for de som har meldt seg på fellesreise ved påmelding til festivalen. Info om hvilken togreise vi foreslår kommer på Facebook og i deltakerbrevet du mottar i god tid før festivalstart. Husk å fylle ut hvilket stopp du kommer på, så får vi en oversikt.

 

Fellesreise tur/retur Eidsvoll Verk 

Dette er den fellesreisen du melder deg på, dersom du velger at du ønsker å delta på fellesreise, under påmeldingen til festivalen. Det vil ordnes biler og minibuss som skal frakte ungdommene fra Eidsvoll Verk til Hurdal Verk. Prisen på dette blir kr 50,- pr. vei.

 

Spørsmål til festivalsjefene?

Har du spørsmål som gjelder Nyttårsfestivalen, konkurransene eller lignende, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre festivalsjefer, Silje Cathrine Heier og Synne Malene Brække. De kan svare på alt som har med Nyttårsfestivalen å gjøre, og litt til.

Ingen spørsmål er for store eller for små!

 

Pris kr 1570,-

Påmeldingsfrist 7. desember

 

OBS! Finner du ikke bekreftelsesmailen for påmeldingen din - sjekk søppelpost.

Tidspunkt

Torsdag 29. desember 2022 - søndag 1. januar 2023

Adresse

Hurdal Verk 5 2090 Hurdal