NÅF-deltakere

Nyttårsfestivalen

8. trinn +

Hurdal Verk Folkehøgskole ligger en liten time nord for Oslo. Der har vi tilgang til flott vinterlandskap, blant annet det største alpinanlegget i Akershus. Vi ønsker at Nyttårsfestivalen kan være en festival med Jesus i sentrum hvor vi kan kose oss sammen.

Dagene på festivalene går til blant annet bibeltimer, ute- og inneaktiviteter og mye annet kos. Kveldene brukes rundt peisen, sammen på møter og på happenings som vi ikke skal avsløre her...

Ta med deg vennegjengen, en kompis, ungdomslaget eller bare kom som du er.
Alle er hjertelig velkommen!

 

Aktiviteter:

Nyttårsfestivalen har ønske om å tilby et godt aktivitetstilbud. Derfor har vi med oss mange dyktige og engasjerte ledere som skal være med å jobbe for at akkurat du trives. I påmeldingsskjemaet krysser du av for hvilke aktiviteter du kan tenke deg å være med på - dette er ikke bindende. Påmelding til de ulike aktivitetene skjer ved innsjekking den 29. desember. 😊

Følg med på Facebook (@Nyttårsfestivalen) og Instagram (@nyttaarsfestivalen) for oppdateringer og videre info om aktivitetstilbudene på årets festival, og også andre spennende nyheter og informasjon som det er lurt å få med seg.

 

Fellesreise tur/retur Eidsvoll Verk stasjon:

Info kommer.

 

Pris: 1.570,-

 

SPØRSMÅL TIL FESTIVALSJEFEN:

Har du spørsmål som gjelder Nyttårsfestivalen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med festivalsjef Julie Blaker Bekkvik.

Ta kontakt på jbekkvik@nlm.no Ingen spørsmål er for store eller for små!
Gleder meg til å bli kjent med dere. 😊

 

OBS! Finner du ikke bekreftelsesmailen for påmeldingen din - sjekk søppelpost. 😉

Tidspunkt

Onsdag 29. desember 2021 - lørdag 1. januar 2022

Adresse

Hurdal Verk folkehøgskole Hurdal Verk 5 A 2090 Hurdal