Eventbilde UL

UL Oslo

14 år +

Koronapandemien påvirker fortsatt samfunnet, og det gjør at UL også i år arrangeres online. Men fortvil ikke; det vil sendes møter, seminarer og talkshow fra Kongeparken på Ålgård, og du inviteres til å følge det digitale arrangementet sammen med oss i Oslo!

Vi arrangerer UL-camp på Fjellhaug med muligheter for overnatting på studentheimen, festivalmåltider i partytelt og aktiviteter i nærområdet. Livesendingene reiser vi ned til Misjonssalen for å se sammen, og uavhengig om du ønsker å få full pakke med overnatting og mat eller om du kun har muligheten til å stikke innom på et møte eller to skal du få kjenne på den gode festivalstemningen!

Om du i utgangspunktet er opptatt på dagtid, men kunne tenke deg å delta på møtene i fellesskap med andre, er du hjertelig velkommen til å gjøre dette.

Hvis du vil overnatte, om det er onsdag-søndag eller fredag-søndag, må du melde deg på.

 

Aldersgrense

Arrangementet vil være åpent for deg fra 14 år og oppover (du som fyller 14 år i 2021). Det vil si at den nedre aldersgrensen er ett år lavere enn på UL ellers. Vi håper dette vil gi flere en smakebit av det herlige UL-livet og gjøre at Region øst stiller med ekstra mange deltagere i Kongeparken på Ålgård neste år! Vi håper at vi kan klare å samle en gjeng med kjekke folk i ulike aldre. Østlandsfolk - ta turen, for dette blir stas!

Mer informasjon om aktiviteter og andre viktige ting kommer nærmere sommeren, men meld deg på allerede i dag og følg med her for oppdateringer.

 

Velkommen

Vi håper å se akkurat DEG i Oslo disse UL-dagene, og ser frem til å skape et godt kristent fellesskap på tross av en litt annerledes sommer.

Ikke gå glipp av dette - UL vil fremdeles være en festival som forandrer!

Ønsker du å finne ut mer om UL kan du sjekke ut denne linken.


Har du noen spørsmål; ikke nøl med å ta kontakt med Martine Andrea Heier.
Mail: mheier@nlm.no
Tlf: 904 79 009
 

Pris onsdag-søndag: 2.000,-

Pris fredag-søndag: 1.100,-

 

Påmeldingsfrist: 20.07.2021

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regler for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Onsdag 28. juli - søndag 1. august 2021

Adresse

Sinsenveien 15 0572 Oslo