Eventbilde UL

UL Innlandet

8. trinn +

UL, den store sommerfestivalen for ungdom, samler også i år deltakere til fysiske leirer flere steder i landet! Møter, seminarer og talkshow sendes live fra Kongeparken i Rogaland, og vi inviterer deg til å følge disse sendingene sammen med oss fra Hamar. Bli med på en festival som forandrer!

 

Vi samles i NLM Hamarkirkens lokaler, og blir der fra onsdag 28. juli til søndag 1. august. Det er også mulig å bestille helgepass om man bare vil være med fra fredag til søndag. På UL Innlandet blir det henging med kjente og ukjente, felles måltider, overnatting, smågrupper i tillegg til sendingene fra UL. Rett og slett topp festivalstemning!

Vi legger også i år opp til flere morsomme aktiviteter, blant annet «Hamar rundt», strandliv og volleyball, frisbeegolf og klatrepark (betaling for klatrepark ikke inkludert i leiravgift).

 

Du som begynner i 8. klasse til høsten eller er eldre, er velkommen til å bli med. Vi ønsker å samle ungdommer fra hele Innlandet.

Det kommer mer informasjon i et deltakerbrev når leiren nærmer seg. Sett av dagene, meld deg på og følg med!

 

Vil du vite mer om UL kan du sjekke denne lenken.

 

Kontaktperson: Matias Ommedal

Mail: maommedal@nlm.no

Tlf: 473 33 905

 

Pris:

  onsdag-søndag fredag-søndag
Påmelding før 15. juni 550,- 350,-
Påmelding fra 16.-19. juli 650,- 400,-
Påmelding etter 20. juli 750,- 450,-

 

Påmeldingsvilkår:

  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regler for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Onsdag 28. juli - søndag 1. august 2021

Adresse

Stormyrvegen 11 2315 Hamar