Hoppe fra container

Vinterleir

2.-6. trinn

Selv om du får vinterferie fra skolen er det ikke alltid mamma og pappa kan ta fri fra jobb. Vi har løsningen: Bli med på vinterferieleir på Livoll fra mandag til onsdag!

Sammen skal vi finne på mye gøy både ute og inne. Snøen ligger fortsatt på bakken og bare fantasien setter stopper for hva slags moro vi kan finne på ute. Vi skal få høre om Jesus, Bibel og misjon. Dette blir en kjempespennende leir!

Inger Strangstad er leirsjef og Øyvind Sollien blir med som taler.

 

I år er leiren for 2.-6. trinn. På grunn av smittevern vil det være begrenset med plasser. Selv om det er venteliste kan det bli plasser (dette avhenger av romfordelingen), så meld deg på uansett!

 

Pris: 600,-

Medlemskap i Livollklubben gir rabatt.

 

Påmeldingsfrist: 21.02.2021

 

Påmeldingsvilkår:

  • På alle leirer har vi regner for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 1 uke før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Mandag 1. - onsdag 3. mars 2021

Adresse

2646 Gålå