Kveld på Solbukta-leir

Juleverksted

4.-7. trinn

Det er en helt egen stemning på adventsleir - forventning og skaperglede. Vi har juleverksted med muligheter for snekkergruppe, kortlaging, baking eller andre morsomme ting.

En vanlig leirdag på Solbukta starter med flaggheising, frokost og bibelsamling. Resten av dagen er full av aktiviteter. På adventsleirene er det mulighet til å lage ting som står i fokus, men det er selvfølgelig også rom for å spille fotball, prøve deg på hinderløypa, eller andre ting.
Midt på dagen åpner kiosken, hvor det er mulig å kjøpe seg godteri, potetgull og brus. Bare husk å ikke spise for mye så du fortsatt har plass til middag senere.

På kvelden er det samling med fokus på Jesus og misjon, og tid til felles moro og hygge før vi sier god natt, og lyset skal slukkes på rommet.

 

Pris: 810,-

Leirklubbrabatt opp til 14 år: kr 100,-.

Medlemskap i leirklubben: kr 50,- pr kalenderår.

 

Påmeldingsfrist: 19.11.2020

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regner for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.
  • Faktura blir tilsendt på e-post i etterkant av leiren.

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Fredag 27. - søndag 29. november 2020

Adresse

Solbuktaveien 33 1621 Gressvik