VB-leir Åreeld 2018

VB-leir

Ta med barna på leir på Åreeld i Valdres. 29.-30. august 2020 blir det VB-leir (Voksen Barn-leir) på Åreeld. En fin start på leirlivet, for de mellom 4 år og 4. trinn. Her blir det lek, tur, bibelfortellinger og god mat. Spennende å sove borte.

Tor Magne Normann er hovedleder og Guro Seim Solhaug holder andakter.

VB står for «voksen og barn». Dette er fortsatt et ganske nytt leirkonsept på Åreeld. Det betyr at du tar med deg en voksen som også har lyst til å være med på leir. Kanskje er det første gang du kommer på leir, eller kanskje du har vært på leir mange ganger før? Få med deg voksne og barn – her er det plass til alle!

 

Pris: 320,- (samme pris for voksne og barn)

Leirklubbrabatt opp til 14 år: kr 100,-.

Medlemskap i leirklubben: kr 50,- pr kalenderår.

 

Påmeldingsvilkår:

  • På alle leirer har vi regner for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.
  • Faktura blir tilsendt på e-post i etterkant av leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Lørdag 29. - søndag 30. august 2020

Adresse

2923 Aurdal