jenter i hengekøye

Karalaksleir

Velkommen til ny Karalaksleir! Leiren er for deg som går i 2.-4. trinn.

Snart er det Karalaksleir igjen! Du som går fra 2.-4. trinn er hjertelig velkommen til en heidundrende artig helg på Karalaks! Vi gleder oss til å se dere vi kjenner fra før, og hilse på nye leirdeltakere.

Sammen skal vi ha det gøy ute og inne. Vi tar på oss borrelåsvester og kaster baller på hverandre i Fun Battle. Da er det selvfølgelig om å gjøre å ikke bli truffet. Vi skal også se om vi kan få til hobbyaktiviteter. 

På samlingene hører vi fra Bibelen. Jesus har lovet å være sammen med oss når vi hører om han. Temaet i år er: Følg meg!

Leiren avsluttes sammen med familien søndag kl. 11.00. Da er foreldre, søsken, besteforeldre og andre venner veldig velkommen til en samling.

Etterpå er det også mulighet for å få seg middag. Prisen for dette er 50 kr for voksne og 25 kr for barn for de som ikke er deltakere. Husk å melde deg på leiren tidlig. Meld også familien på middag. Vi organiserer familievis i henhold til smittevern.

Lederne denne gangen Frøydis Hafredal, Håvard Frafjord, Per Tore Pedersen, Karen Colban, Tormod Gusland m.flere

Karalaksleir 2.-4. oktober 2020.pdf

Pris:

660,- ved påmelding før 25. september

760,- ved påmelding etter 25. september

Vi følger gjeldende smittevernregler. Det innebærer at du ikke kan komme på leiren dersom du er syk, og dersom du blir syk underveis må du dessverre reise hjem.

Tidspunkt

Fredag 2. - søndag 4. oktober 2020

Adresse

Karalaks leirsted, Skoganvarreveien 450, 9700 Lakselv