Mann på akebrett

Påskeleir på Søvassli

Leir for deg som går i 8. kl - 3. vgs!

I samarbeid med Trondheim Frikirke inviterer vi tenåringer til påskeleir med mye moro! Hold deg fast, dette blir bra!

Vi skal nyte livet, høre om Jesus, få gode venner, spise god mat og kose oss max med ting som paintball, badeland og kanskje til og med isfiske.

Bibelsamlingene blir ved Knut Ole Østertun. 

Leiren finner sted på Søvassli, som ligger på fjellet ved Søvasskjølen, kun en liten times kjøring fra Trondheim. 

Innkvarteringen starter lørdag kl 14 og leiren avsluttes kl 13 på tirsdag. 

 

Aktiviteter:

Det blir mange gøyale aktiviteter i løpet av leiren. De fleste er inkludert i prisen, men noen koster ekstra. Da vil det i så fall alltid være gratis alternativ.

Badeland: kr 140    

Paintball: ca kr 150

Bowling: ca kr 100

 

Overnatting:

På Søvassli er det internat, hvert rom har mellom 3 og 5 sengeplasser. Vi passer på at du kommer på rom med noen du kjenner om du ønsker det. Hvert rom har eget bad med dusj.

 

Mat:

Alle måltider er inkludert i prisen. Dersom du har noen allergier vil vi at du informerer oss om dette ved påmelding. Det blir kiosk, så ta gjerne med deg kontanter til det eller betal med Vipps.

 

Påmeldingsfrist:

 16. mars

 

Pris:

Kr 1850 for medlem av leirklubb. For ikke-medlem: kr 1950     

Det gis ikke avslag i pris dersom en ikke deltar på hele leiren.

 

Økonomisk støtte

Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet har dessverre avsluttet ordningen som har vært grunnlaget for den tidligere Leir- og arrangementsstøtten fra Misjonssambandet Ung.

Om økonomien er et hinder for å bli med på leir, kan det likevel finnes ordninger å søke på gjennom kommunen eller nettsiden https://stotte.ungfritid.no/ . Kanskje kan også det lokale barnelaget eller forsamlingen/menigheten bidra med støtte.

Dersom du ikke har mulighet til å betale for leiren ved påmelding, kan du ta kontakt med regionkontoret midt-norge@nlm.no.

 

Reise:

Det blir ikke lagt opp til fellesreise. Vi anbefaler deltakerne å samkjøre eller ta buss til og fra leiren. Gjerne ta kontakt om du ønsker noen å sitte på med. Det går også en buss som ankommer to timer etter leirstart, og en til Trondheim rett etter leirslutt. 

 

Leirbrev:

Epost med pakkeliste, dagsprogram og nærmere informasjon om leirhelga blir sendt ut til de påmeldte ca en uke før leiren, 

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Ingebrikt Kvam, ingebrikt@trondheim.frikirke.no tlf 984 58 825 eller Jørgen Greve, jgreve@nlm.no tlf 905 30 937.

 

 

Tidspunkt

Lørdag 1. - tirsdag 4. april 2023

Adresse

Søvasskjølvegen 1415 7203 Vinjeøra