Mange koste seg på Camp Kvitsund

God oppslutning på bibelcamp

Mange hadde tatt turen for å få med seg bibelcampene under sommerens bibelcampinger i Misjonssambandet sør.


Camp Kvitsund
På Kvitsund var det kjempeoppslutning med nesten 500 deltakere på det meste. Deltakerne fikk med seg både bibeltimer og møter for alle generasjoner, i tillegg til volleyball, akrobatikk på vannet og andre kjekke aktiviteter, i løpet av den første uken i juli. Eget telt var også satt hvor man ble oppfordret til å ta en kopp kaffe og bli kjent med nye på campen.

Evjetun bibelcamp
På Evjetun var det også god oppslutning, selv om det flotte sommerværet delvis glimret med sitt fravær. Her var det møter for alle generasjoner. Tur til gruven i nærheten var en spennende skattejakt for mange, spesielt i den yngre garde. Andre høydepunkt var flotte konserter av Seven og Synnøve Aanensen.

Undelandsuka
Aller lengst vest i regionen var det også et spennende program på Undeland misjonsgård. Her fikk de som ønsket det prøve seg på lefsebaking, i tillegg til andre aktiviteter. Godt åndelig påfyll for liten og for stor fikk også de som hadde tatt turen!

Vi håper mange hadde kjekke dager på bibelcamping, og ønsker velkommen igjen neste sommer!