Zalosklie på Opptur på Val

Opptur på Val

27. juni - 2. juli ble bibelcampingen Opptur på Val gjennomført i vakre omgivelser i Ytre Namdal.

Det har vært mange innom i løpet av uken, med over 200 deltakere på lørdagen. 
I år har regionen vært med som medarrangør, blant annet for å styrke tilbudet til barn og unge. Kristine Oklevik, barne- og ungdomsarbeider i Levanger Misjonsforsamling, er en av flere ansatte som var med i år. Hun gir et lite innblikk fra dagene på Opptur:

Dagane på Opptur har vore veldig kjekke og innhaldsrike, med god bibelundervisning, varierte aktivitetar og nydeleg mat! Det einaste det blei mangel på denne veka må vere søvn... (vertfall for nokon)

I løpet av denne veka har både barn og vaksne fått høyre frå bibelen, og i år var det også lagt opp til at ungdommane fekk ha eigne bibelsamlingar. Vi har også hatt tilbodet om å vere med på fleire ulike aktiviteter som zalosklie, vannski, familiesporløp og volleyballturnering.

Eg ser tilbake på veka med stor takk, og ser allereie fram til neste Opptur!