Werner Larsen

Werner Larsen ny regionleder i Sørvest

Werner Larsen blir ny regionleder i Misjonssambandet sørvest. Han tiltrer stillingen 1.8.2023.

Regionstyret i Misjonssambandet sørvest har tilsatt Werner Larsen som nye regionleder. Larsen er 38 år gammel, kommer fra Flekkerøy og er lærer ved Tryggheim vgs. Han er gift med Inger Marie og har fire barn.

Werner Larsen har bachelorgrad i yrkesfaglærerutdanning og svennebrev i trevare- og møbelsnekkerfaget. Han arbeider nå som faglærer for vg1 i bygg- og anleggsteknikk og vg2 treteknikk.

Larsen har godt kjennskap til Misjonssambandet sitt arbeid. Han har gått på Fjellheim Bibelskole, vært ansatt som ettåring i Misjonssambandet Nord og vært leder på mange leirer. I tillegg har han hatt flere styreverv i misjonen, både i regionstyret, barne- og ungdomsrådet og Tryggheim Forus. Lokalt har han vært styremedlem i Nærbø Misjonsforsamling og hovedleder i søndagsskolen. Han er også ute på taleroppdrag som fritidsforkynner.

- Et enstemmig regionstyre er svært takknemlig og glad for at Werner Larsen har sagt ja til å gå inn i stillingen som regionleder, sier regionstyreformann Torleiv Åreskjold. Dette er til tider en svært krevende stilling, men vi er trygge for at Larsen har, og vil få, den utrustning han trenger for å lede arbeidet på en god måte.

Formannen kjenner også på takknemlighet til misjonsfolket som har stått sammen med oss i arbeidet med å finne ny leder. - Takk for engasjement i saken gjennom gode forslag til kandidater, og ikke minst forbønn under ansettelsesprosessen. Takk også for at dere vil ha den nye regionlederen på deres bønneliste framover, sier Åreskjold.

Werner Larsen går inn i stillingen 1.8.2023. Han overtar etter Kolbjørn Bø, som meddelte regionstyret i høst at han ønsket å gå av som regionleder til sommeren. Bø har vært regionleder siden 2016.