Plakat julekampanjen Lyset skinner i mørket. Grafisk stjerne på stjernehimmel over ørken

Vi vil gå videre

JULEKAMPANJEN: – Med aksjonen "Lyset skinner i mørket" vil vi formidle kallet til oss alle om å ta del i oppdraget

Når dette skrives, er jeg i Nairobi. Her møter vi representanter fra våre samarbeidskirker i Tanzania og Etiopia. Vi snakker blant annet om viktigheten av å nå de minst nådde i Midtøsten. Vi ønsker i fellesskap å sende kristne vitner til denne delen av verden, der de kan få ordinære jobber og samtidig være en del av et teltmakernettverk.

 

For oss i Misjonssambandet er det viktig å bruke tid og krefter på å nå de aller minst nådde. En slik prioritering gir ikke seg selv. Vi vet at bare tre til fire prosent av misjonsmidlene i verdenssammenheng brukes med tanke på å nå de minst nådde. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Misjonsbefalingen er tydelig – vi er kalt til å gå til dem som ikke har hørt.

Vi som er med i Misjonssambandet har hørt det fantastiske budskapet om lyset som skinner i mørket, om den Gud som ønsker å møte oss med nåde. Dette vil vi gi videre. For dette budskapet gjelder absolutt alle. Vi kan sitte på sidelinjen eller komme oss ut på banen i kampen om at alle folkeslag skal få høre evangeliet. Og med aksjonen "Lyset skinner i mørket" vil vi formidle kallet til oss alle om å ta del i oppdraget, og sammen med den globale kirken går vi på dette kallet – i tro.

"Og dette evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme". (Matt 24, 14)