Frontline22

Påmelding til Frontline 22 er åpen!

Denne høsten kan Frontline endelig arrangeres i Oslo uten restriksjoner. Forrige gang var helt tilbake i 2018.

27.-30.Oktober sparkes misjonskonferansen Frontline endelig av igjen! Frontline eksisterer for å utruste, inspirere og utfordre til etterfølgelse av Jesus Kristus. Konferansehelga som er planlagt er fullt av møter, seminarer, aktiviteter og fellesskap.  

Alle som går i VG 1 og oppover er hjertelig velkommen til Oslo (Fjellhaug og Misjonssalen) denne langhelga.

  

Temaet for årets Frontline er Missio Dei (Guds misjon). Ved å sentrere forkynnelse rundt Guds initiativ og hånd i misjonsarbeidet ønskes det å grunnfeste utgangspunktet for alt arbeid som vi alle er blitt kalt til. Det vil være gjester fra England som kommer og taler til oss, samtidig som flere andre nære og kjente vil både tale og bidra under konferansen.

Vi ser frem mot resten av planleggingen av konferansen, og håper mange fra rundt omkring i landet vil melde seg på og komme til Oslo!

 

Mer info og påmelding finnes her: www.frontline22.no

 

Forbønn for konferansen settes stor pris på.