Justified på besøk i Hægebostad

Drive in & misjon

Drive-in arrangement har fått et oppsving under pandemien, og tidligere denne mnd. var det klart for drive-in konsert i Hægebostad.


God oppslutning
Lørdag 19. juni var gruppa Justified på plass på "tingplassen" i Hægebostad for konsert. Fellessang har det som kjent vært begrensede muligheter for under pandemien, men om man sitter i samme bil? En kan forestille seg at det var en del som sang med bak rattet. 

Viktig for de unge
"I fjor hadde vi besøk av Rett Kurs og gudstjeneste dagen etter. I år ønsket vi å få til noe som spesielt traff ungdommen, for det er kanskje de som har gått glipp av mest åndelig påfyll og aktiviteter det siste året, sier en av initiativtakerne til arrangementet, Jimmy Birkeland. 

Han forteller at det vanligvis pleier å være "Tinget" denne helgen, men at det utgikk som følge av koronaen, og at alle avlysningene gjorde at det kriblet litt ekstra etter å få til noe. Det gjorde det tydeligvis også blant mange tilskuere, for et sted mellom 55 og 60 biler trillet inn på plassen for å få med seg konserten. 

Innsamling til misjon
Senere dette året reiseer familien Jonasmo fra Eiken i Hægebostad ut som utsendinger for Misjonssambandet til Mongolia. Derfor ble det også tatt opp en gave til arbeidet som drives av Misjonssambandet i Mongolia under konserten. Det er utrolig flott at en både lokalt er med og gir, og ikke minst at mange får et blikk på dette med å drive misjon.