Ung Disippel

Nyansatte for Ung:Disippel

Vi har gleden av å presentere tidenes gjeng med nyansatte for Ung:Disippel.

Madelen Nordhagen (25) blir vår nye leder for Ung:Disippel. Madelen jobber også som administrasjonsleder i Misjonssalen, Oslo. Hun har allsidig erfaring fra både ungdomsarbeid og konfirmantarbeid. Madelen har utdanning innen innovasjon og ledelse fra Hauge School of Management, NLA Høgskolen, Oslo.


Malene Johansen (26) er ansatt som trinnleder for Ung:Konfirmant. Malene er utdannet grunnskolelærer for 5. – 10. klasse fra Oslo MET og har erfaring fra leirarbeid i regi av Frikirken. Hun har også vært med som frivillig leder på Ung:Konfirmant i år.


Joachim Hodne (23) er ansatt som trinnleder for Ung:Etterfølger. Joachim er straks ferdig med en bachelor i Teologi og misjon fra Fjellhaug internasjonale Høgskole (FiH). Ellers er han leder for ungdomsarbeidet i Lillokirken og har vært med som frivillig leder i Ung:Disippel i år.


Jens Harald Claudius (27) er ansatt som trinnleder for Ung:Leder. Han har en master i Teologi og misjon fra Fjellhaug internasjonale Høgskole (FiH) og har erfaring fra ungdomsarbeid i Den Norske Kirke og Young Life.


De startet 1. juni 2021 og vi ønsker dem varmt velkommen i medarbeiderfelleskapet.