Fra innspillingen av påskemøtene.

Påskemøter på nett

Region nordvest inviterer også i år til påskemøter på nett. Hver dag publiseres et nytt møte som du kan delta på.

 

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på påskemøtene på nett i fjor. Derfor blir det påskemøter på nett fra Region nordvest også i år. Det blir møter hver dag fra "palmelørdag" til andre påskedag. Tre av møtene er familiemøter. 

Oversikt påskemøtene
Påskemøter 2021:Oversikt påskemøtene Region nordvest

Det er ansatte fra regionen som er talere på møtene og mange frivillige har bidratt med blant annet tekstlesing. Sang og musikk blir det selvsagt også og det blir mulighet til å gi en gave til misjonen.

 

Møtene blir lagt ut på regionens YouTube-kanal, og de blir også tilgjengelige på både Facebook og her på nlm.no/nordvest.