BUR lager snømann

Nå bygger vi snømenn!

Blir du med på NLM Midt-Norges første snømannkonkurranse?

BUR inviterer

Mange leirer er avlyst, og mulighetene for å møtes er få. Samtidig har koronasituasjonen lært oss hvor lettvint det er å gjøre noe sammen på nett. Hvorfor ikke ha en konkurranse for alle barn og unge i Midt-Norge? Barne- og ungdomsrådet (BUR) inviterer til Midt-Norges første snømannkonkurranse!

Slik deltar du

Ta ett bilde/video av snømannen du lager og last det opp i Facebook arrangementet innen torsdag 25. februar. Husk å skrive navn og alder. Dersom du går i et barnelag kan du også skrive navnet på barnelaget. Etter fristen vil BUR selektere en vinner blant alle innsendinger.

For hvem?

Går du i barnehage, barneskole, ungdomsskole eller videregående kan du delta, men det er selvfølgelig lov å få litt hjelp av engasjerte foreldre.

Generalsekretæren annonserer!

Vinneren blir annonsert i Facebook arrangementet lørdag 27. februar kl. 16:00 av selveste generalsekretæren i NLM Øyvind Åsland! Premie blir det selvfølgelig. Barne- og ungdomsarbeider Knut Ole Østertun vil ha en liten andakt i forkant av annonseringen.

Se filmen og bli med

BUR har laget en film om konkurransen, som dere finner ved å gå inn på arrangementet her:

https://www.facebook.com/events/472483303935367/?active_tab=discussion

Lykke til med snømannen!!!