Bak til venstre: Helene Helljesen (Mandal), Anne Mai Martinsen (Birkeland), Elisabeth Birkeli (Flekkerøy), Sigvart Tveiten (Mandal), Ida Marie Myklebust (Kviteseid) og Ester Høgsås (Byglandsfjord).

"Søringer" på Fjellheim bibelskole

– Dagene er fint lagt opp med god undervisning og gode avbrekk, forteller Helene Helljesen. Hun kommer fra Mandal og er dette året elev ved Misjonssambandets bibelskole i Tromsø.

Skoledagen er åpen i formen, slik at elevene selv kan være med å forme undervisningssituasjonen.

Ida Marie Myklebust fra Kviteseid har alltid hatt lyst til å gå på bibelskole. – Det bestemte jeg meg for  allerede som 8-åring, og det var Fjellheim i Tromsø jeg ville gå på, forteller hun.  

– Det beste med skolen er det sosiale fellesskapet, sier Elisabeth Birkeli fra Flekkerøy. Det er et avslappet miljø med tillit og trygghet både mellom elever og lærere, til den gode samtalen om både viktige ting og bare det å ha det gøy sammen.

På spørsmål om de har noe på hjertet til folket der hjemme i sør, kommer det kontant: Søk på Fjellheim! Og be om at vi må få fullt utbytte av skoleåret, tross koronaforholdene.

Solveig Skår fra Lyngdal, Konrad Helliesen fra Mandal og Knut Arne Inntjore fra Grimstad er også elever ved Fjellheim bibelskole dette året.