Oslofjord Convencion Center

Generalforsamlingen 2022

NLM arrangerer sin generalforsamling 5.–10. juli 2022 på Oslofjord Convention Center i Stokke kommune.

Det var koronapandemien og usikkerhet om restriksjoner som gjorde at hovedstyret bestemte seg for å utsette generalforsamlingen. Nå er det bestemt at arrangementet blir 5.–10. juli 2022.

‒ GF er et stort og viktig arrangement for NLM. Det er vanskelig å legge ned så stor innsats som trengs når det er så usikkert om det faktisk kan gjennomføres. Dermed var det stor enighet om å utsette et år, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

 

Normalt arrangement

Fanney Ingadóttir er prosjektleder for NLMs generalforsamling, og hun forteller at de har hatt god kontakt med Oslofjord Convention Center og arrangørregionene, og at prosessen med utsettelse og å finne nye datoer har gått veldig bra. Hun sier at man håper på å kunne arrangere et normalt arrangement sommeren 2022.

‒ Motivet bak å utsette GF var at man ønsker å samle mange mennesker og avvikle en god og spennende generalforsamling og sommerfest for hele organisasjonen, sier Ingadóttir.

Hun forteller videre at planleggingen er godt i gang, og at mye allerede er klart. Noen forandringer er man nødt til å gjøre på grunn av utsettingen, men det er lagt gode planer, og informasjonen vil komme ut etter hvert.

 

Vitne

Hovedtemaet for Generalforsamlingen 2022 er «Vitne». Åsland sier at det legges opp til både et praktisk og visjonært innhold.

­‒ Vi ønsker at GF skal handle om hvordan vi som bevegelse og enkeltmennesker kan være vitner i hjemmene våre, der vi bor, jobber og studerer – og til verdens ende, sier han og legger til at han håper GF med dette kan bli viktig for måten vi lever og tenker på.

Følg gjerne Generalforsamlingen på Facebook, og på nlm.no, og sett av datoene 5.–10. juli 2022.