Regionårsmøte Bergen

Regionårsmøtet 2020

Årsmøte for NLM region vest vil bli lørdag 24. oktober i "Gamle Salem", Rosenberggaten 1, Bergen.

Årsmøtet skulle egentlig vært holdt i april, men grunnet covid-19 og smitteverntiltak lot ikke dette seg gjør. Regionstyret har derfor besluttet å flytte det til lørdag 24. oktober, slik at dette kan kombineres med det regionale arrangementet «Disippel 20». 

Årsmøtet er sammensatt av utsendinger fra foreninger, forsamlinger, misjonslag og kontaktpersoner som er tilsluttet Region Vest. Det er mulig at myndighetenes krav til maks. antall personer samlet på et arrangement gjør at dette regionårsmøtet kun blir åpent for delegater, men det kommer vi tilbake til når det nærmer seg.

Foreninger, forsamlinger, misjonslag og områdestyrer som er tilsluttet Region Vest kan velge 2 utsendinger til årsmøtet. Foreninger/ forsamlinger/ misjonslag som har mer enn 50 medlemmer kan sende en ekstra utsending pr. 50 medlemmer.

Noter deg datoen. Klokkeslettet blir kl.11, lørdag 24. oktober 2020. Det blir et Delegatmøte i "Gamle Salem" i Rosenberggaten 1. «Disippel 20» blir i Salem i Bergen 23.-25. oktober.