Bilder av andaktene på nett

15 minutters påfyll - andakter på nett

Andaktene fra 15 minutters påfyll - digitale ungdomsmøter - kan du nå finne som en ressurs på nett.

NLM ungs «15 minutters påfyll» - digitale ungdomsmøter har de siste månedene blitt sendt på iTros facebookside hver tirsdag og torsdag kveld. Det har blitt over 20 møter med andakt, sang og informasjon. Etter dette har de blitt liggende ute på nett i én uke før vi har måttet fjerne dem (på grunn av rettigheter til musikken som er brukt).

   

Men nå er det endelig mulig å se alle «15 minutters påfyll»-andaktene igjen! De ligger nå tilgjengelig både på iTros YouTube-kanal  og her på nettsiden under "Videoer" slik at du kan se dem når og hvor du vil. Andaktene er ca 5-10 minutter lange, og laget for ungdom. Se dem gjerne (igjen), og del dem med andre som kan ha glede og nytte av å se dem. Kanskje dere også kan bruke andaktene dersom dere trenger en tale på en ungdomssamling en kveld. 

 

I tillegg til å se andaktene, kan du nå også finne de som rene lydfiler på iTunes og Spotify, så nå kan du ha de med deg på øret overalt hvor du er  i sommer. 

 

Følg også med for nye «15 minutters påfyll» på iTros facebookside frem til UL Online 23. - 25. juli.