Klar for å starte bygging av nye skolelokaler

Da er vi i gang

Tryggheim Strand barne- og ungdomsskole har drevet i leide lokaler siden oppstart for fem år siden. Det har gått fint, men ønsket om egne og mer egnede lokaler har vært stort.

Det har vært en lang og god prosess, både i styret og i administrasjonen, med tanke på å få godkjent et nybygg. Høsten 2019 gjorde hovedstyret endelig vedtak om at nå var det bare å sette i gang.

NLM Eiendom kjøpte for en tid tilbake ei sentral tomt i Tau sentrum, nærmeste nabo til den nye kirken, som er under bygging. En egen komite har arbeidet med å få finansiering på plass. Noen har bidratt med større beløp i private lån, mange andre har meldt seg som faste givere i skolens 100 x 100 aksjon. Målet med denne aksjonen er å få 100 faste givere til å gi minst 100 kroner per måned. Her er det enda mulighet til å bli med. Kontakt skolen for info.

Litt av skoletomta
Tryggheim Strand

27. mars i år meldte skolens facebookside at gravemaskinen nå var på plass og klar for å sette i gang med å planere skoletomta. Så da blir det full aktivitet framover, med berettiget håp om at skolen står klar til å tas i bruk til skolestart høsten 2021.