mennesker på en strand vendt mot solen

Regionkonferansen 2020

Det er i pinsehelga det skjer! Da ønsker vi hele misjonsfamilien velkommen til storsamling på Nordborg skoler på Finnsnes.

Regionkonferansen er etter hvert blitt et godt innarbeidet arrangement, og vi håper så mange som mulig har mulighet for å delta.

Årsmøte

Lørdag 30. mai skal det avholdes årsmøte. Da har alle registrerte misjonsfellesskap mulighet for å sende sine utsendinger. Det skal bl.a. velges nye medlemmer til ulike styrer, og vi skal samtale om arbeidet i regionen.

Årsmøtetheftet med sakspapirer blir sendt til alle misjonsfellesskapene etter påske. Det vil også bli gjort tilgjengelig på nettsida.

"Vår Gud skal ha æren"

På årets regionkonferansen samles vi under temaet «Vår Gud skal ha æren». Vi har mange ting i vår region vi kan takke for, og dette året er det bl.a. flere institusjoner som jubilerer. Lørdag kveld vil det på en særlig måte bli markert at Nordborg skoler fylte 60 år i januar.

Tidligere rektor Harald Hodne blir med som taler. Leder i NLMs hovedstyre, Raymond Bjuland, vil også delta denne helgen, i tillegg til lokale krefter.

Vær med å be om at vi får en god helg - sammen med hverandre og sammen med Jesus. 

Overnatting og servering

All bespisning foregår på Nordborg. Trenger du overnatting, er det mulighet for å leie rom med oppredd seng på Skoghus. Nordborg kan bare tilby overnatting på flatseng på klasserom. Det vil også være mulighet for privat overnatting for de som ønsker dette.  

Påmelding og informasjon

Vi ønsker at så mange som mulig kan melde seg på via vår nettpåmelding. De som ikke har mulighet til dette, kan ringe regionkontoret tlf. 454 16 210 tirsdag-torsdag mellom kl. 09 og 15. 

Påmeldingsfristen er satt til 10. mai.

Alle som skal delta på Barn- og unges regionkonferanse må være påmeldt. Dette er viktig både med tanke på lederbehov, og for planlegging av aktiviteter. 

 

Informasjon om program og priser finner du HER. Årsmøteheftet vil også bli publisert her når dette er klart.