Sirkel om trosopplæring

Full pakke

Full pakke er en hjelp til trosopplæring i lagene våre

Over en periode på flere år har det blitt jobbet med å lage ett verktøy for de som er ledere for barne- og ungdoms lag. Ett verktøy som skal være med å gjøre det lettere å få en helhetlig plan for forkynnelsen og opplæringen gjennom laget. Dette er ikke ferdige andakter, men inspirasjon til hvilke historier du kan bruke, samt fokusområder.

Bibelkunnskapen i dag er ikke slik som den var før, en kan miste motet eller en kan gjøre noe med det. Barn og ungdom møtes jevnlig rundt i by og bygd sammen med lederne sine. Dette er en utrolig stor og fin mulighet til å fortelle om det aller viktigste. Det å drive lag er en utrolig viktig oppgave og vi setter stor pris på alle frivillige som står i tjeneste år etter år.

Troen trenger en god grunnmur å bygge på, derfor er «full pakke» bygget opp i tre nivåer. En begynner med de mest grunnleggende fortellingene for å kunne se at det er en rød trå og for å gi de unge en bredde i bibelkunnskap. Det variere også fra lag til lag hvor godt kjent barna og ungdommene er i bibelen, derfor kan du finne det vi kaller dypdykk på tredje nivå.

I vinter har ung arbeiderne i regionen vært ute og presentert «full pakke» for flere lag. Flere lag har nå begynt å jobbe med planleggingen til høsten hvor de ønsker å bruke «full pakke» som ett verktøy i sine samlinger. 

Du kan laste ned «full pakke» inne på ressurser, eller du kan ta kontakt med hadland@nlm.no.