Bidragsytere

Spennende bidragsytere på regionkonferansen i juni

Regionkonferansen på Fangekasa i Aremark 12.–14.juni blir ikke en suksess uten at den også fylles med gode ingredienser. Flere bidragsytere er allerede på plass.

For noen kan konferansen kanskje bli kjedelig hvis det «bare» hadde vært årsmøte. Så vi planlegger et program med både seminarer, konserter, aktiviteter for barn/tweens/ungdom, markering av frivilligheten, samt et årsmøte med aktuelle og viktige saker.

Hovedtemaet er "SETT"

Selv om det blir en del program også i år, er det ikke slik at du må få med deg alt. Du kan velge og vrake litt som du vil. Gjennom helga vil hovedtemaet bli berørt fra ulike innfallsvinkler. Hva har Gud sett? Hvem har han sett? Hva har vi sett? Hva har andre sett hos meg? Hva har jeg sett i andre?

Seminarer og møter

Til konferansen er flere personer på plass som skal bidra på ulike måter gjennom helgen: Hans Kristian Skaar, daglig leder i NLM ung; Berit Ådnanes, regionleder for Mongolia, Japan, Sentral-Asia og Nord-Afrika; Andreas Furnes, ungdomsleder i Follokirken; Tore Bjørsvik, avtroppende stedlig representant for Sør-Amerika; Grete Yksnøy Martinsen, sjelesørger og veileder i NLM Norge og Heidrun Nes, lærer på Bibelskolen Fjellhaug.

Mer informasjon om program, påmelding etc. kommer fortløpende på nlm.no/ ost og i sosiale medier.