Forsamling lovsynger

Fellesskaps-konferanse for alle

Fellesskapskonferansen nærmer seg og alle som er engasjert i et arbeid i et fellesskap i NLM og NLM ung er velkommen på Fellesskap 20.

Det er to måneder til Fellesskap 20 starter, og vi har lyst til å minne om at Fellesskapskonferansen er for ALLE frivillige medarbeidere, ledere og ansatte i NLM og NLM ung.

Det betyr at både de som ønsker velkommen i døra, spiller piano, er forbeder, møteleder eller søndagsskoleleder, er hjertelig velkommen – sammen med alle andre frivillige og ansatte. 

Vi tror og håper at det er både bra og inspirerende og reise på konferanse SAMMEN. Det kan gjøre noe med fellesskapet når flere får samme undervisning og inspirasjon, og kan dele tro og tanker med andre i samme tjeneste.

For alle typer tjeneste i fellesskapet

Derfor er fellesskapskonferansen aktuell for alle slags medarbeidere og ledere, både de som har praktiske oppgaver på bedehuset, sitter i styre i forsamlingen, eller bryr seg om arbeidet og har lyst til å være med og bygge fellesskap og forsamling. 

Du kan melde deg på Fellesskap 20 her, og når du har meldt deg på vil vi oppfordre deg til å invitere med flere. Ta med ektefellen, dere står i arbeidet sammen! Inviter med en som har nevnt at hun kunne tenke seg å starte forbønnstjeneste i fellesskapet, eller barnekor!

I år har vi også nettverket Samfunnsbygger, som handler om å være lys og salt i arbeidslivet, og formidle evangeliet på alle samfunnets arenaer.

Hjertelig velkommen til Fellesskap 20!